Показать сокращенную информацию
dc.contributor.author | Ряполова, Ірина Олександрівна | |
dc.date.accessioned | 2020-06-22T11:28:19Z | |
dc.date.available | 2020-06-22T11:28:19Z | |
dc.date.issued | 2020 | |
dc.identifier.citation | 1. Смоляр В.І. Харчова експертиза: підручник. К.: Здоров’я, 2005. 448 с. 2. Титаренко Л.Д., Павлова В.А., Малигіна В.Д. Ідентифікація та фальсифікація продовольчих товарів: навчальний посібник. К.: Центр навчальної літератури, 2006. 192 с. 3. Методи визначення фальсифікації товарів: підручник /А. А. Дубініна [та ін.]. К.: Професіонал: Центр учбової літератури, 2010. 270 с. 4. Безпека харчування: сучасні проблеми: посібник-довідник / А. В. Бабюк та ін. Чернівці: Книги-ХХІ, 2005. 454 с. | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/4146 | |
dc.language.iso | other | ru |
dc.publisher | НМВ ДВНЗ «ХДАУ» | ru |
dc.subject | Експертиза харчових продуктів | ru |
dc.subject | Огранолептична експертиза | ru |
dc.subject | Санітарно-гігієнічна експертиза | ru |
dc.subject | Ветеринарно-санітарна експертиза | ru |
dc.subject | Кафедра інженерії харчового виробництва | ru |
dc.title | Методичні рекомендації для проведення лабораторних робіт з навчальної дисципліни «Експертиза харчових продуктів» для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня першого року навчання денної форми. Спеціальність: 181 «Харчові технології». Освітньо-професійна програма «Харчові технології». Факультет: біолого-технологічний | ru |