DSpace Repository

Дослідження ртуті в навколишньому природному середовищі і продуктах харчування та оцінка їх впливу на організм людини

Show simple item record

dc.contributor.author Вогнівенко, Людмила
dc.date.accessioned 2020-06-17T19:37:01Z
dc.date.available 2020-06-17T19:37:01Z
dc.date.issued 2019-03
dc.identifier.citation Вогнівенко Л.П. Дослідження ртуті в навколишньому природному середовищі і продуктах харчування та оцінка їх впливу на організм людини / Л.П.Вогнівенко, О.О.Стельмах / Сучасні підходи до формування та управління антропогенними і природними біоценозами України. Матеріали науково-практичної Інтернет-конференції викладачів, молодих вчених та студентів. ДВНЗ "ХДАУ". м.Херсон 20 - 21 березня 2019 р. с. 77-80 ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/4056
dc.description.abstract Найсерйознішими наслідками забруднення біосфери та навколишнього середовища ртуттю є спадкові порушення. Середній вміст ртуті в морській рибі та молюсках Чорного моря складає 232мкг/кг. Найбільша кількість забруднень ртуттю спостерігається в країнах, що займаються рибним промислом та споживанням морепродуктів. ru
dc.language.iso other ru
dc.publisher СУЧАСНІ ПІДХОДИ ДО ФОРМУВАННЯ ТА УПРАВЛІННЯ АНТРОПОГЕННИМИ І ПРИРОДНИМИ БІОЦЕНОЗАМИ УКРАЇНИ, м.Херсон ru
dc.subject ртуть ru
dc.subject організм ru
dc.subject середовище ru
dc.subject Кафедра хімії та біології ru
dc.title Дослідження ртуті в навколишньому природному середовищі і продуктах харчування та оцінка їх впливу на організм людини ru
dc.type Article ru


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Browse

My Account