dc.contributor.author |
Вогнівенко, Людмила |
|
dc.date.accessioned |
2020-06-17T19:37:01Z |
|
dc.date.available |
2020-06-17T19:37:01Z |
|
dc.date.issued |
2019-03 |
|
dc.identifier.citation |
Вогнівенко Л.П. Дослідження ртуті в навколишньому природному середовищі і продуктах харчування та оцінка їх впливу на організм людини / Л.П.Вогнівенко, О.О.Стельмах / Сучасні підходи до формування та управління антропогенними і природними біоценозами України. Матеріали науково-практичної Інтернет-конференції викладачів, молодих вчених та студентів. ДВНЗ "ХДАУ". м.Херсон 20 - 21 березня 2019 р. с. 77-80 |
ru |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/4056 |
|
dc.description.abstract |
Найсерйознішими наслідками забруднення біосфери та
навколишнього середовища ртуттю є спадкові порушення. Середній вміст ртуті в морській рибі та молюсках Чорного моря
складає 232мкг/кг. Найбільша кількість забруднень ртуттю спостерігається в
країнах, що займаються рибним промислом та споживанням
морепродуктів. |
ru |
dc.language.iso |
other |
ru |
dc.publisher |
СУЧАСНІ ПІДХОДИ ДО ФОРМУВАННЯ ТА УПРАВЛІННЯ АНТРОПОГЕННИМИ І ПРИРОДНИМИ БІОЦЕНОЗАМИ УКРАЇНИ, м.Херсон |
ru |
dc.subject |
ртуть |
ru |
dc.subject |
організм |
ru |
dc.subject |
середовище |
ru |
dc.subject |
Кафедра хімії та біології |
ru |
dc.title |
Дослідження ртуті в навколишньому природному середовищі і продуктах харчування та оцінка їх впливу на організм людини |
ru |
dc.type |
Article |
ru |