Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Вогнівенко, Людмила | |
dc.date.accessioned | 2020-06-17T19:37:01Z | |
dc.date.available | 2020-06-17T19:37:01Z | |
dc.date.issued | 2019-03 | |
dc.identifier.citation | Вогнівенко Л.П. Дослідження ртуті в навколишньому природному середовищі і продуктах харчування та оцінка їх впливу на організм людини / Л.П.Вогнівенко, О.О.Стельмах / Сучасні підходи до формування та управління антропогенними і природними біоценозами України. Матеріали науково-практичної Інтернет-конференції викладачів, молодих вчених та студентів. ДВНЗ "ХДАУ". м.Херсон 20 - 21 березня 2019 р. с. 77-80 | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/4056 | |
dc.description.abstract | Найсерйознішими наслідками забруднення біосфери та навколишнього середовища ртуттю є спадкові порушення. Середній вміст ртуті в морській рибі та молюсках Чорного моря складає 232мкг/кг. Найбільша кількість забруднень ртуттю спостерігається в країнах, що займаються рибним промислом та споживанням морепродуктів. | ru |
dc.language.iso | other | ru |
dc.publisher | СУЧАСНІ ПІДХОДИ ДО ФОРМУВАННЯ ТА УПРАВЛІННЯ АНТРОПОГЕННИМИ І ПРИРОДНИМИ БІОЦЕНОЗАМИ УКРАЇНИ, м.Херсон | ru |
dc.subject | ртуть | ru |
dc.subject | організм | ru |
dc.subject | середовище | ru |
dc.subject | Кафедра хімії та біології | ru |
dc.title | Дослідження ртуті в навколишньому природному середовищі і продуктах харчування та оцінка їх впливу на організм людини | ru |
dc.type | Article | ru |