Репозиторий Dspace

Дослідження ртуті в навколишньому природному середовищі і продуктах харчування та оцінка їх впливу на організм людини

Показать сокращенную информацию

dc.contributor.author Вогнівенко, Людмила
dc.date.accessioned 2020-06-17T19:37:01Z
dc.date.available 2020-06-17T19:37:01Z
dc.date.issued 2019-03
dc.identifier.citation Вогнівенко Л.П. Дослідження ртуті в навколишньому природному середовищі і продуктах харчування та оцінка їх впливу на організм людини / Л.П.Вогнівенко, О.О.Стельмах / Сучасні підходи до формування та управління антропогенними і природними біоценозами України. Матеріали науково-практичної Інтернет-конференції викладачів, молодих вчених та студентів. ДВНЗ "ХДАУ". м.Херсон 20 - 21 березня 2019 р. с. 77-80 ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/4056
dc.description.abstract Найсерйознішими наслідками забруднення біосфери та навколишнього середовища ртуттю є спадкові порушення. Середній вміст ртуті в морській рибі та молюсках Чорного моря складає 232мкг/кг. Найбільша кількість забруднень ртуттю спостерігається в країнах, що займаються рибним промислом та споживанням морепродуктів. ru
dc.language.iso other ru
dc.publisher СУЧАСНІ ПІДХОДИ ДО ФОРМУВАННЯ ТА УПРАВЛІННЯ АНТРОПОГЕННИМИ І ПРИРОДНИМИ БІОЦЕНОЗАМИ УКРАЇНИ, м.Херсон ru
dc.subject ртуть ru
dc.subject організм ru
dc.subject середовище ru
dc.subject Кафедра хімії та біології ru
dc.title Дослідження ртуті в навколишньому природному середовищі і продуктах харчування та оцінка їх впливу на організм людини ru
dc.type Article ru


Файлы в этом документе

Данный элемент включен в следующие коллекции

Показать сокращенную информацию

Поиск в DSpace


Просмотр

Моя учетная запись