Показать сокращенную информацию
dc.contributor.author | Бойко, Людмила | |
dc.date.accessioned | 2020-06-17T16:54:43Z | |
dc.date.available | 2020-06-17T16:54:43Z | |
dc.date.issued | 2020 | |
dc.identifier.citation | Бойко Л.О. Органічне виробництво в Україні: перспективний напрям сталого розвитку. Таврійський науковий вісник. Серія: Економіка. Випуск 1, 2020. С.87-95. | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/4034 | |
dc.description.abstract | Виробництво органічної сільськогосподарської продукції відіграє важливу роль для ефективного використання земельно-ресурсного потенціалу сільських територій та забезпечення зайнятості населення, але вітчизняні підприємства стикаються зі значними перешкодами, які впливають на рівень насичення ринку такою продукцією. У статті проаналізовано перспективи розвитку органічного виробництва в Україні та доцільність збільшення його масштабів за зростаючого попиту. Розглянуто ряд стратегічних переваг доцільності виробництва органічної продукції. Виявлені проблеми та особливості функціонування аграрних підприємств з органічним виробництвом продукції. Акцентується увага на необхідності державних програм підтримки розвитку виробництва органічної продукції. | ru |
dc.language.iso | other | ru |
dc.publisher | ДВНЗ «Херсонський державний аграрний університет» | ru |
dc.subject | органічне виробництво | ru |
dc.subject | органічна продукція | ru |
dc.subject | сертифікація | ru |
dc.subject | державне стимулювання | ru |
dc.subject | Кафедра економіки та фінансів | ru |
dc.title | ОРГАНІЧНЕ ВИРОБНИЦТВО В УКРАЇНІ: ПЕРСПЕКТИВНИЙ НАПРЯМ СТАЛОГО РОЗВИТКУ | ru |
dc.type | Article | ru |