Показать сокращенную информацию
dc.contributor.author | Пелих, В.Г. | |
dc.contributor.author | Юзюк, Т.В. | |
dc.date.accessioned | 2020-06-15T12:57:59Z | |
dc.date.available | 2020-06-15T12:57:59Z | |
dc.date.issued | 2020 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/3932 | |
dc.description.abstract | В статті досліджувались тенденції розвитку світового і вітчизняного свинарства. Забезпечення населення продовольством – найважливіша проблема економіки і політики будь якої країни світу. Тому підвищення виробництва продукції тваринництва, яка є основним джерелом поповнення дефіциту повноцінного білка в харчуванні людини, – є актуальним питанням. | ru |
dc.subject | свинарство | ru |
dc.subject | виробництво свинини | ru |
dc.subject | світовий ринок мяса свиней | ru |
dc.subject | Кафедра технологій переробки та зберігання сільськогосподарської продукціїї | ru |
dc.title | ОСНОВНІ ТЕНДЕНЦІЇ РОЗВИТКУ СВІТОВОГО І ВІТЧИЗНЯНОГО СВИНАРСТВА | ru |