dc.contributor.author |
Пелих, В.Г. |
|
dc.contributor.author |
Юзюк, Т.В. |
|
dc.date.accessioned |
2020-06-15T12:57:59Z |
|
dc.date.available |
2020-06-15T12:57:59Z |
|
dc.date.issued |
2020 |
|
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/3932 |
|
dc.description.abstract |
В статті досліджувались тенденції розвитку світового і вітчизняного свинарства. Забезпечення населення продовольством – найважливіша проблема економіки і політики будь якої країни світу. Тому підвищення виробництва продукції тваринництва, яка є основним джерелом поповнення дефіциту повноцінного білка в харчуванні людини, – є актуальним питанням. |
ru |
dc.subject |
свинарство |
ru |
dc.subject |
виробництво свинини |
ru |
dc.subject |
світовий ринок мяса свиней |
ru |
dc.subject |
Кафедра технологій переробки та зберігання сільськогосподарської продукціїї |
ru |
dc.title |
ОСНОВНІ ТЕНДЕНЦІЇ РОЗВИТКУ СВІТОВОГО І ВІТЧИЗНЯНОГО СВИНАРСТВА |
ru |