Показать сокращенную информацию
dc.contributor.author | Пелих, В.Г. | |
dc.contributor.author | Гавриков, Є.Д. | |
dc.date.accessioned | 2020-06-15T12:50:34Z | |
dc.date.available | 2020-06-15T12:50:34Z | |
dc.date.issued | 2020 | |
dc.identifier.citation | Пелих В. Г., Гавріков Є. Д. Ефективність використання тварин м’ясних генотипів при промисловому схрещувані та гібридизації у свинарстві. Актуальні проблеми підвищення якості та безпека виробництва й переробки продукції тваринництва: матеріали Міжнародної науково-практичної конференції. Дніпро, 14 лютого 2020 р. Дніпро, 2020. С. 126-129 | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/3930 | |
dc.description.abstract | У статті розглянуто основні види промислового схрещування, гібридизацію, як шлях до отримання максимального ефекту гетерозису в південному регіоні України на прикладі господарства ТОВ «СВІТАНОК» Новотроїцького району, Херсонської області, із використанням м’ясних генотипів тварин зарубіжної селекції. Наведено різні можливі поєднання кнурів і свиноматок, як чистопородних, так і помісних тварин. Підприємству запропоновано використовувати трьохпородні гібриди для відгодівлі, оскільки такі тварини дають можливість максимальної окупності корму вмістом м’яса в туші. | ru |
dc.publisher | Дніпровський державний аграрно-економічний університет | |
dc.subject | свинарство | ru |
dc.subject | схрещування | ru |
dc.subject | гібридизація | ru |
dc.subject | Кафедра технологій переробки та зберігання сільськогосподарської продукціїї | ru |
dc.title | Ефективність використання тварин м’ясних генотипів при промисловому схрещуванні та гібридизації у свинарстві | ru |
dc.type | Article |