dc.contributor.author |
Пелих, В.Г. |
|
dc.contributor.author |
Гавриков, Є.Д. |
|
dc.date.accessioned |
2020-06-15T12:50:34Z |
|
dc.date.available |
2020-06-15T12:50:34Z |
|
dc.date.issued |
2020 |
|
dc.identifier.citation |
Пелих В. Г., Гавріков Є. Д. Ефективність використання тварин м’ясних генотипів при промисловому схрещувані та гібридизації у свинарстві. Актуальні проблеми підвищення якості та безпека виробництва й переробки продукції тваринництва: матеріали Міжнародної науково-практичної конференції. Дніпро, 14 лютого 2020 р. Дніпро, 2020. С. 126-129 |
ru |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/3930 |
|
dc.description.abstract |
У статті розглянуто основні види промислового схрещування, гібридизацію, як шлях до отримання максимального ефекту гетерозису в південному регіоні України на прикладі господарства ТОВ «СВІТАНОК» Новотроїцького району, Херсонської області, із використанням м’ясних генотипів тварин зарубіжної селекції. Наведено різні можливі поєднання кнурів і свиноматок, як чистопородних, так і помісних тварин. Підприємству запропоновано використовувати трьохпородні гібриди для відгодівлі, оскільки такі тварини дають можливість максимальної окупності корму вмістом м’яса в туші. |
ru |
dc.publisher |
Дніпровський державний аграрно-економічний університет |
|
dc.subject |
свинарство |
ru |
dc.subject |
схрещування |
ru |
dc.subject |
гібридизація |
ru |
dc.subject |
Кафедра технологій переробки та зберігання сільськогосподарської продукціїї |
ru |
dc.title |
Ефективність використання тварин м’ясних генотипів при промисловому схрещуванні та гібридизації у свинарстві |
ru |
dc.type |
Article |
|