DSpace Repository

Ефективність використання тварин м’ясних генотипів при промисловому схрещуванні та гібридизації у свинарстві

Show simple item record

dc.contributor.author Пелих, В.Г.
dc.contributor.author Гавриков, Є.Д.
dc.date.accessioned 2020-06-15T12:50:34Z
dc.date.available 2020-06-15T12:50:34Z
dc.date.issued 2020
dc.identifier.citation Пелих В. Г., Гавріков Є. Д. Ефективність використання тварин м’ясних генотипів при промисловому схрещувані та гібридизації у свинарстві. Актуальні проблеми підвищення якості та безпека виробництва й переробки продукції тваринництва: матеріали Міжнародної науково-практичної конференції. Дніпро, 14 лютого 2020 р. Дніпро, 2020. С. 126-129 ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/3930
dc.description.abstract У статті розглянуто основні види промислового схрещування, гібридизацію, як шлях до отримання максимального ефекту гетерозису в південному регіоні України на прикладі господарства ТОВ «СВІТАНОК» Новотроїцького району, Херсонської області, із використанням м’ясних генотипів тварин зарубіжної селекції. Наведено різні можливі поєднання кнурів і свиноматок, як чистопородних, так і помісних тварин. Підприємству запропоновано використовувати трьохпородні гібриди для відгодівлі, оскільки такі тварини дають можливість максимальної окупності корму вмістом м’яса в туші. ru
dc.publisher Дніпровський державний аграрно-економічний університет
dc.subject свинарство ru
dc.subject схрещування ru
dc.subject гібридизація ru
dc.subject Кафедра технологій переробки та зберігання сільськогосподарської продукціїї ru
dc.title Ефективність використання тварин м’ясних генотипів при промисловому схрещуванні та гібридизації у свинарстві ru
dc.type Article


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Browse

My Account