DSpace Repository

Перспективи виробництва органічного зерна в Україні

Show simple item record

dc.contributor.author Ушакова, С.В.
dc.contributor.author Шевердєєва, І.С.
dc.date.accessioned 2020-06-13T19:16:06Z
dc.date.available 2020-06-13T19:16:06Z
dc.date.issued 2019
dc.identifier.citation Ушакова С.В., Шевердєва І.С. Перспективи виробництва органічного зерна в Україні. Матеріали ІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції Органічне агровиробництво: освіта і наука. Науково-методичний центр ВФПО, м.Київ, 31 жовня 2019 р. С.67-68 ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/3875
dc.description.abstract Сьогодні внутрішній споживчий ринок органічних продуктів в Україні продовжує розширюватись через основні мережі супермаркетів, які активно розвивають привабливу та іміджеву лінійку органічних продуктів. Основними видами органічної продукції в державі є: зернові культури, м’ясо, молочні продукти, крупи. Український виробник пропонує вже більш ніж 100 найменувань товарів власного виробництва. Особливістю даної технології є відмова від застосування хімічних добрив, вирощування генетично модифікованих організмів, жорсткого контролю якості тощо. У результаті отримуються екологічно-безпечні органічні продукти, які відрізняються високою якістю та вищими смаковими характеристиками. ru
dc.publisher Органічне агровиробництво: освіта і наука. Науково-методичний центр ВФПО ru
dc.subject органічні продукти ru
dc.subject зерно ru
dc.subject Кафедра технологій переробки та зберігання сільськогосподарської продукціїї ru
dc.title Перспективи виробництва органічного зерна в Україні ru


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Browse

My Account