Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Ушакова, С.В. | |
dc.contributor.author | Шевердєєва, І.С. | |
dc.date.accessioned | 2020-06-13T19:16:06Z | |
dc.date.available | 2020-06-13T19:16:06Z | |
dc.date.issued | 2019 | |
dc.identifier.citation | Ушакова С.В., Шевердєва І.С. Перспективи виробництва органічного зерна в Україні. Матеріали ІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції Органічне агровиробництво: освіта і наука. Науково-методичний центр ВФПО, м.Київ, 31 жовня 2019 р. С.67-68 | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/3875 | |
dc.description.abstract | Сьогодні внутрішній споживчий ринок органічних продуктів в Україні продовжує розширюватись через основні мережі супермаркетів, які активно розвивають привабливу та іміджеву лінійку органічних продуктів. Основними видами органічної продукції в державі є: зернові культури, м’ясо, молочні продукти, крупи. Український виробник пропонує вже більш ніж 100 найменувань товарів власного виробництва. Особливістю даної технології є відмова від застосування хімічних добрив, вирощування генетично модифікованих організмів, жорсткого контролю якості тощо. У результаті отримуються екологічно-безпечні органічні продукти, які відрізняються високою якістю та вищими смаковими характеристиками. | ru |
dc.publisher | Органічне агровиробництво: освіта і наука. Науково-методичний центр ВФПО | ru |
dc.subject | органічні продукти | ru |
dc.subject | зерно | ru |
dc.subject | Кафедра технологій переробки та зберігання сільськогосподарської продукціїї | ru |
dc.title | Перспективи виробництва органічного зерна в Україні | ru |