dc.contributor.author |
Ушакова, С.В. |
|
dc.contributor.author |
Шевердєєва, І.С. |
|
dc.date.accessioned |
2020-06-13T19:16:06Z |
|
dc.date.available |
2020-06-13T19:16:06Z |
|
dc.date.issued |
2019 |
|
dc.identifier.citation |
Ушакова С.В., Шевердєва І.С. Перспективи виробництва органічного зерна в Україні. Матеріали ІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції Органічне агровиробництво: освіта і наука. Науково-методичний центр ВФПО, м.Київ, 31 жовня 2019 р. С.67-68 |
ru |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/3875 |
|
dc.description.abstract |
Сьогодні внутрішній споживчий ринок органічних продуктів в Україні продовжує розширюватись через основні мережі супермаркетів, які активно розвивають привабливу та іміджеву лінійку органічних продуктів. Основними видами органічної продукції в державі є: зернові культури, м’ясо, молочні продукти, крупи. Український виробник пропонує вже більш ніж 100 найменувань товарів власного виробництва. Особливістю даної технології є відмова від застосування хімічних добрив, вирощування генетично модифікованих організмів, жорсткого контролю якості тощо. У результаті отримуються екологічно-безпечні органічні продукти, які відрізняються високою якістю та вищими смаковими характеристиками. |
ru |
dc.publisher |
Органічне агровиробництво: освіта і наука. Науково-методичний центр ВФПО |
ru |
dc.subject |
органічні продукти |
ru |
dc.subject |
зерно |
ru |
dc.subject |
Кафедра технологій переробки та зберігання сільськогосподарської продукціїї |
ru |
dc.title |
Перспективи виробництва органічного зерна в Україні |
ru |