Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Пелих, В.Г. | |
dc.contributor.author | Ушакова, С.В. | |
dc.contributor.author | Сахацька, Є.А. | |
dc.date.accessioned | 2020-06-10T10:06:43Z | |
dc.date.available | 2020-06-10T10:06:43Z | |
dc.date.issued | 2020-04 | |
dc.identifier.citation | Пелих В.Г., Ушакова С.В., Сахацька Є.А. Харчові волкна в технології м'ясних напівфабрикатів. Інноваційні технології та підвищення ефективності виробництва харчових продуктів: матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції. м. Умань, 7 квітня 2020 р. Умань, 2020. С.145-148 | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/3694 | |
dc.description.abstract | Виробництво і споживання м'яса і м'ясних продуктів в Україні щорічно збільшується. Найбільш високі темпи відзначаються в сегменті охолоджених м'ясних напівфабрикатів. Широкого використання набули технології збагачення таких продуктів добавками, які мають спрямований регулюючий вплив на травлення. Особливої уваги заслуговують харчові волокна. Такі методи дозволяють випускати асортимент м'ясних виробів загального, спеціального і лікувально-профілактичного призначення з поліпшеними функціональнотехнологічними властивостями. | ru |
dc.publisher | Уманський національний університет садівництва | ru |
dc.subject | камецель | ru |
dc.subject | харчові волокна | ru |
dc.subject | м'ясо | ru |
dc.subject | напівфабрикати | ru |
dc.subject | переробка | ru |
dc.subject | Кафедра технологій переробки та зберігання сільськогосподарської продукціїї | ru |
dc.title | Харчові волокна в технології м'ясних напівфабрикатів | ru |
dc.type | Article | ru |