00 DSpace/Manakin Repository

Харчові волокна в технології м'ясних напівфабрикатів

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Пелих, В.Г.
dc.contributor.author Ушакова, С.В.
dc.contributor.author Сахацька, Є.А.
dc.date.accessioned 2020-06-10T10:06:43Z
dc.date.available 2020-06-10T10:06:43Z
dc.date.issued 2020-04
dc.identifier.citation Пелих В.Г., Ушакова С.В., Сахацька Є.А. Харчові волкна в технології м'ясних напівфабрикатів. Інноваційні технології та підвищення ефективності виробництва харчових продуктів: матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції. м. Умань, 7 квітня 2020 р. Умань, 2020. С.145-148 ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/3694
dc.description.abstract Виробництво і споживання м'яса і м'ясних продуктів в Україні щорічно збільшується. Найбільш високі темпи відзначаються в сегменті охолоджених м'ясних напівфабрикатів. Широкого використання набули технології збагачення таких продуктів добавками, які мають спрямований регулюючий вплив на травлення. Особливої уваги заслуговують харчові волокна. Такі методи дозволяють випускати асортимент м'ясних виробів загального, спеціального і лікувально-профілактичного призначення з поліпшеними функціональнотехнологічними властивостями. ru
dc.publisher Уманський національний університет садівництва ru
dc.subject камецель ru
dc.subject харчові волокна ru
dc.subject м'ясо ru
dc.subject напівфабрикати ru
dc.subject переробка ru
dc.subject Кафедра технологій переробки та зберігання сільськогосподарської продукціїї ru
dc.title Харчові волокна в технології м'ясних напівфабрикатів ru
dc.type Article ru


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу