Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Ушакова, С.В. | |
dc.date.accessioned | 2020-06-10T09:55:07Z | |
dc.date.available | 2020-06-10T09:55:07Z | |
dc.date.issued | 2020-04 | |
dc.identifier.citation | Ушакова, С. В. Використання екструзії для продуктів із заданими властивостями. Інноваційні технології та підвищення ефективності виробництва харчових продуктів: матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції. м. Умань, 7 квітня 2020 р. Умань, 2020. С. 122-124 | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/3693 | |
dc.description.abstract | Основні переваги екструзійної технології полягають у гнучкості технологічних схем, високій продуктивності і відносно низькій собівартості продукції. Це одне з найбільш перспективних і високоефективних напрямків, яке поєднує термо-, гідро- і механічну обробку сировини. | ru |
dc.publisher | Уманський національний університет садівництва | ru |
dc.subject | екструдовані продукти | ru |
dc.subject | харчування | ru |
dc.subject | холодне формування | ru |
dc.subject | теплова обробка | ru |
dc.subject | формування при високому тиску | ru |
dc.subject | гаряча екструзія | ru |
dc.subject | Кафедра технологій переробки та зберігання сільськогосподарської продукціїї | ru |
dc.title | Використання екструзії для продуктів із заданими властивостями | ru |
dc.type | Article | ru |