00 DSpace/Manakin Repository

Використання екструзії для продуктів із заданими властивостями

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Ушакова, С.В.
dc.date.accessioned 2020-06-10T09:55:07Z
dc.date.available 2020-06-10T09:55:07Z
dc.date.issued 2020-04
dc.identifier.citation Ушакова, С. В. Використання екструзії для продуктів із заданими властивостями. Інноваційні технології та підвищення ефективності виробництва харчових продуктів: матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції. м. Умань, 7 квітня 2020 р. Умань, 2020. С. 122-124 ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/3693
dc.description.abstract Основні переваги екструзійної технології полягають у гнучкості технологічних схем, високій продуктивності і відносно низькій собівартості продукції. Це одне з найбільш перспективних і високоефективних напрямків, яке поєднує термо-, гідро- і механічну обробку сировини. ru
dc.publisher Уманський національний університет садівництва ru
dc.subject екструдовані продукти ru
dc.subject харчування ru
dc.subject холодне формування ru
dc.subject теплова обробка ru
dc.subject формування при високому тиску ru
dc.subject гаряча екструзія ru
dc.subject Кафедра технологій переробки та зберігання сільськогосподарської продукціїї ru
dc.title Використання екструзії для продуктів із заданими властивостями ru
dc.type Article ru


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу