dc.contributor.author |
Ушакова, С.В. |
|
dc.date.accessioned |
2020-06-10T09:55:07Z |
|
dc.date.available |
2020-06-10T09:55:07Z |
|
dc.date.issued |
2020-04 |
|
dc.identifier.citation |
Ушакова, С. В. Використання екструзії для продуктів із заданими властивостями. Інноваційні технології та підвищення ефективності виробництва харчових продуктів: матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції. м. Умань, 7 квітня 2020 р. Умань, 2020. С. 122-124 |
ru |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/3693 |
|
dc.description.abstract |
Основні переваги екструзійної технології полягають у гнучкості
технологічних схем, високій продуктивності і відносно низькій собівартості
продукції. Це одне з найбільш перспективних і високоефективних напрямків, яке
поєднує термо-, гідро- і механічну обробку сировини. |
ru |
dc.publisher |
Уманський національний університет садівництва |
ru |
dc.subject |
екструдовані продукти |
ru |
dc.subject |
харчування |
ru |
dc.subject |
холодне формування |
ru |
dc.subject |
теплова обробка |
ru |
dc.subject |
формування при високому тиску |
ru |
dc.subject |
гаряча екструзія |
ru |
dc.subject |
Кафедра технологій переробки та зберігання сільськогосподарської продукціїї |
ru |
dc.title |
Використання екструзії для продуктів із заданими властивостями |
ru |
dc.type |
Article |
ru |