DSpace Repository

Шляхи підвищення лояльності споживача до торгівельної марки м’ясопереробного підприємства на місцевому рівні

Show simple item record

dc.contributor.author Осадчук, Ірина Віталіївна
dc.contributor.author Боліла, Світлана Юріївна
dc.contributor.author Кириченко, Наталя Валеріївна
dc.date.accessioned 2020-06-09T11:08:51Z
dc.date.available 2020-06-09T11:08:51Z
dc.date.issued 2019
dc.identifier.citation Осадчук І.В., Боліла С.Ю., Кириченко Н.В. Шляхи підвищення лояльності споживача до торгівельної марки м’ясопереробного підприємства на місцевому рівні. Вісник Хмельницького національного університету. № 5, 2019. С. 29-33 ru
dc.identifier.issn 2307-5740
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/3623
dc.description.abstract Метою роботи було розробити заходи з підвищення конкурентоспроможності продукції м’ясопереробного підприємства з врахуванням системи споживання покупців. В статті показано доцільність маркетингових досліджень профілю споживачів продукції м’ясопереробки. Досліджено стан ринку та уподобання споживачів на локальному рівні. Визначено чинники, що впливають на вибір покупців. Здійснено оцінку прихильності покупців до торгівельної марки м’ясопереробного підприємства. Розглянуто умови та запропоновано рекомендації для підвищення лояльності споживачів до торгівельної марки виробника на місцевому рівні. Для підвищення конкурентного статусу виробника представлена бренд-платформа для торгівельної марки та визначені її основні ідентифікатори: позиціонування, легенда бренду, фірмовий стиль, дизайн упаковки; реклама бренду. Визначена сутність комплексу просування продукції м’ясопереробного підприємства та надані рекомендації з впровадження його ефективних заходів для торгівельної марки на місцевому рівні. Розкрита необхідність формування системи фірмової мережі для товаровиробника та окреслені основні інструменті ритейл-брендингу на ринку м. Херсон. ru
dc.publisher Вісник Хмельницького національного університету ru
dc.relation.ispartofseries № 5, 2019;
dc.subject м’ясопереробне підприємство, маркетингові дослідження, профіль споживача, лояльність споживача, торгівельна марка. ru
dc.subject Кафедра менеджменту організацій ru
dc.title Шляхи підвищення лояльності споживача до торгівельної марки м’ясопереробного підприємства на місцевому рівні ru
dc.title.alternative WAYS OF INCREASING CONSUMER LOYALTY TO THE TRADE MARK OF A MEAT-PROCESSING ENTERPRISE AT LOCAL LEVEL ru
dc.type Article ru


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Browse

My Account