Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Новікова, Наталя | |
dc.contributor.author | Драга, Андрій | |
dc.date.accessioned | 2020-06-09T08:53:14Z | |
dc.date.available | 2020-06-09T08:53:14Z | |
dc.date.issued | 2020-05-12 | |
dc.identifier.citation | Новікова Н. В. Використання пряно-ароматичної сировини в хлібопечінні / Н. В. Новікова, А. Ю. Драга //Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. – 2020. – №20. – С. 187–193. | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/3607 | |
dc.description.abstract | Стаття присвячена аналізу використання фіто сировини у виробництві хлібобулочних виробів. Метою даної роботи є аналіз використання фітосировини для підвищення якості ХБВ, шляхом вивчення фізико – хімічних та структурно – механічних властивостей сировини. Експериментально обґрунтовано доцільність комплексного використання екстрактів плодової фітосировини (горобини та глоду) з пряно-ароматичною (кропивою і шавлієюю) для вирішення проблем якості хлібулочних виробів. При оцінці фізико – хімічних та структурно – механічних властивостей фітосироввини, виявлено суттєві коливання як гранулометричного складу, так і показників насипної маси та ступеня набухання в залежності від виду сировини, що пов’язано з структурою та формою частинок. | ru |
dc.language.iso | other | ru |
dc.publisher | Таврійський державний агротехнологічний університет | ru |
dc.subject | хлібобулочні вироби | |
dc.subject | кропива | |
dc.subject | шавлія | |
dc.subject | горобина | |
dc.subject | плоди глоду | |
dc.subject | фіто сировина | ru |
dc.subject | Кафедра інженерії харчового виробництва | ru |
dc.title | Використання пряно-ароматичної сировини в хлібопечінні | ru |
dc.type | Article | ru |