Репозиторий Dspace

Використання пряно-ароматичної сировини в хлібопечінні

Показать сокращенную информацию

dc.contributor.author Новікова, Наталя
dc.contributor.author Драга, Андрій
dc.date.accessioned 2020-06-09T08:53:14Z
dc.date.available 2020-06-09T08:53:14Z
dc.date.issued 2020-05-12
dc.identifier.citation Новікова Н. В. Використання пряно-ароматичної сировини в хлібопечінні / Н. В. Новікова, А. Ю. Драга //Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. – 2020. – №20. – С. 187–193. ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/3607
dc.description.abstract Стаття присвячена аналізу використання фіто сировини у виробництві хлібобулочних виробів. Метою даної роботи є аналіз використання фітосировини для підвищення якості ХБВ, шляхом вивчення фізико – хімічних та структурно – механічних властивостей сировини. Експериментально обґрунтовано доцільність комплексного використання екстрактів плодової фітосировини (горобини та глоду) з пряно-ароматичною (кропивою і шавлієюю) для вирішення проблем якості хлібулочних виробів. При оцінці фізико – хімічних та структурно – механічних властивостей фітосироввини, виявлено суттєві коливання як гранулометричного складу, так і показників насипної маси та ступеня набухання в залежності від виду сировини, що пов’язано з структурою та формою частинок. ru
dc.language.iso other ru
dc.publisher Таврійський державний агротехнологічний університет ru
dc.subject хлібобулочні вироби
dc.subject кропива
dc.subject шавлія
dc.subject горобина
dc.subject плоди глоду
dc.subject фіто сировина ru
dc.subject Кафедра інженерії харчового виробництва ru
dc.title Використання пряно-ароматичної сировини в хлібопечінні ru
dc.type Article ru


Файлы в этом документе

Данный элемент включен в следующие коллекции

Показать сокращенную информацию

Поиск в DSpace


Просмотр

Моя учетная запись