dc.contributor.author |
Новікова, Наталя |
|
dc.contributor.author |
Драга, Андрій |
|
dc.date.accessioned |
2020-06-09T08:53:14Z |
|
dc.date.available |
2020-06-09T08:53:14Z |
|
dc.date.issued |
2020-05-12 |
|
dc.identifier.citation |
Новікова Н. В. Використання пряно-ароматичної сировини в хлібопечінні / Н. В. Новікова, А. Ю. Драга //Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. – 2020. – №20. – С. 187–193. |
ru |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/3607 |
|
dc.description.abstract |
Стаття присвячена аналізу використання фіто сировини у виробництві хлібобулочних виробів. Метою даної роботи є аналіз використання фітосировини для підвищення якості ХБВ, шляхом вивчення фізико – хімічних та структурно – механічних властивостей сировини. Експериментально обґрунтовано доцільність комплексного використання екстрактів плодової фітосировини (горобини та глоду) з пряно-ароматичною (кропивою і шавлієюю) для вирішення проблем якості хлібулочних виробів. При оцінці фізико – хімічних та структурно – механічних властивостей фітосироввини, виявлено суттєві коливання як гранулометричного складу, так і показників насипної маси та ступеня набухання в залежності від виду сировини, що пов’язано з структурою та формою частинок. |
ru |
dc.language.iso |
other |
ru |
dc.publisher |
Таврійський державний агротехнологічний університет |
ru |
dc.subject |
хлібобулочні вироби |
|
dc.subject |
кропива |
|
dc.subject |
шавлія |
|
dc.subject |
горобина |
|
dc.subject |
плоди глоду |
|
dc.subject |
фіто сировина |
ru |
dc.subject |
Кафедра інженерії харчового виробництва |
ru |
dc.title |
Використання пряно-ароматичної сировини в хлібопечінні |
ru |
dc.type |
Article |
ru |