DSpace Repository

ПРОДУКТИВНІСТЬ СЕРЕДНЬОСТИГЛИХ СОРТІВ ГРЕЧКИ ЗАЛЕЖНО ВІД ДІЇ БІОПРЕПАРАТІВ

Show simple item record

dc.contributor.author Якимчук, Є. Ю.
dc.contributor.author Іванів, М. О.
dc.date.accessioned 2020-05-31T18:28:42Z
dc.date.available 2020-05-31T18:28:42Z
dc.date.issued 2019
dc.identifier.citation Якимчук Є.Ю., Іванів, М. О., ПРОДУКТИВНІСТЬ СЕРЕДНЬОСТИГЛИХ СОРТІВ ГРЕЧКИ ЗАЛЕЖНО ВІД ДІЇ БІОПРЕПАРАТІВ, Збірник наукових праць Перспектива, № 33, 2019 р., ст. 178-180 ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/3494
dc.description.abstract Гречка – круп’яна культура з унікальними поживними властивостями зерна і здатністю до інтенсивного росту. Гречана крупа містить 10-18% білка з великим вмістом незамінних амінокислот, що обумовлює її гарну засвоюваність людським організмом. За біологічною цінністю (амінокислотний склад) білки гречки наближаються до білка сухого молока (92,3%) і курячого яйця (81,4-99,3%). Жири гречки (2,5-4,0%) мають високий вміст незамінних для людини лінолевої і ліноленової кислот, а також вітаміну Е, що має антиоксидантні властивості. Гречана крупа довго зберігається, не втрачаючи харчових якостей. ru
dc.language.iso other ru
dc.publisher Збірник наукових праць Перспектива ru
dc.subject гречка ru
dc.subject buckwheat ru
dc.subject передпосівне оброблення насіння ru
dc.subject pre-sowing seed treatment ru
dc.subject урожайність ru
dc.subject crop capacity ru
dc.subject Кафедра рослинництва та агроінженерії ru
dc.title ПРОДУКТИВНІСТЬ СЕРЕДНЬОСТИГЛИХ СОРТІВ ГРЕЧКИ ЗАЛЕЖНО ВІД ДІЇ БІОПРЕПАРАТІВ ru
dc.title.alternative PRODUCTIVITY OF MEDIUM-MATCH BUCKWHEAT VARIETIES DEPENDING ON THE ACTION OF BIOPREPARATIONS ru
dc.type Article ru


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Browse

My Account