Показать сокращенную информацию
dc.contributor.author | Якимчук, Є. Ю. | |
dc.contributor.author | Іванів, М. О. | |
dc.date.accessioned | 2020-05-31T18:28:42Z | |
dc.date.available | 2020-05-31T18:28:42Z | |
dc.date.issued | 2019 | |
dc.identifier.citation | Якимчук Є.Ю., Іванів, М. О., ПРОДУКТИВНІСТЬ СЕРЕДНЬОСТИГЛИХ СОРТІВ ГРЕЧКИ ЗАЛЕЖНО ВІД ДІЇ БІОПРЕПАРАТІВ, Збірник наукових праць Перспектива, № 33, 2019 р., ст. 178-180 | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/3494 | |
dc.description.abstract | Гречка – круп’яна культура з унікальними поживними властивостями зерна і здатністю до інтенсивного росту. Гречана крупа містить 10-18% білка з великим вмістом незамінних амінокислот, що обумовлює її гарну засвоюваність людським організмом. За біологічною цінністю (амінокислотний склад) білки гречки наближаються до білка сухого молока (92,3%) і курячого яйця (81,4-99,3%). Жири гречки (2,5-4,0%) мають високий вміст незамінних для людини лінолевої і ліноленової кислот, а також вітаміну Е, що має антиоксидантні властивості. Гречана крупа довго зберігається, не втрачаючи харчових якостей. | ru |
dc.language.iso | other | ru |
dc.publisher | Збірник наукових праць Перспектива | ru |
dc.subject | гречка | ru |
dc.subject | buckwheat | ru |
dc.subject | передпосівне оброблення насіння | ru |
dc.subject | pre-sowing seed treatment | ru |
dc.subject | урожайність | ru |
dc.subject | crop capacity | ru |
dc.subject | Кафедра рослинництва та агроінженерії | ru |
dc.title | ПРОДУКТИВНІСТЬ СЕРЕДНЬОСТИГЛИХ СОРТІВ ГРЕЧКИ ЗАЛЕЖНО ВІД ДІЇ БІОПРЕПАРАТІВ | ru |
dc.title.alternative | PRODUCTIVITY OF MEDIUM-MATCH BUCKWHEAT VARIETIES DEPENDING ON THE ACTION OF BIOPREPARATIONS | ru |
dc.type | Article | ru |