dc.contributor.author |
Якимчук, Є. Ю. |
|
dc.contributor.author |
Іванів, М. О. |
|
dc.date.accessioned |
2020-05-31T18:28:42Z |
|
dc.date.available |
2020-05-31T18:28:42Z |
|
dc.date.issued |
2019 |
|
dc.identifier.citation |
Якимчук Є.Ю., Іванів, М. О., ПРОДУКТИВНІСТЬ СЕРЕДНЬОСТИГЛИХ СОРТІВ ГРЕЧКИ ЗАЛЕЖНО ВІД ДІЇ БІОПРЕПАРАТІВ, Збірник наукових праць Перспектива, № 33, 2019 р., ст. 178-180 |
ru |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/3494 |
|
dc.description.abstract |
Гречка – круп’яна культура з унікальними поживними властивостями зерна і здатністю до інтенсивного росту. Гречана крупа містить 10-18% білка з великим вмістом незамінних амінокислот, що обумовлює її гарну засвоюваність людським організмом. За біологічною цінністю (амінокислотний склад) білки гречки наближаються до білка сухого молока (92,3%) і курячого яйця (81,4-99,3%). Жири гречки (2,5-4,0%) мають високий вміст незамінних для людини лінолевої і ліноленової кислот, а також вітаміну Е, що має антиоксидантні властивості. Гречана крупа довго зберігається, не втрачаючи харчових якостей. |
ru |
dc.language.iso |
other |
ru |
dc.publisher |
Збірник наукових праць Перспектива |
ru |
dc.subject |
гречка |
ru |
dc.subject |
buckwheat |
ru |
dc.subject |
передпосівне оброблення насіння |
ru |
dc.subject |
pre-sowing seed treatment |
ru |
dc.subject |
урожайність |
ru |
dc.subject |
crop capacity |
ru |
dc.subject |
Кафедра рослинництва та агроінженерії |
ru |
dc.title |
ПРОДУКТИВНІСТЬ СЕРЕДНЬОСТИГЛИХ СОРТІВ ГРЕЧКИ ЗАЛЕЖНО ВІД ДІЇ БІОПРЕПАРАТІВ |
ru |
dc.title.alternative |
PRODUCTIVITY OF MEDIUM-MATCH BUCKWHEAT VARIETIES DEPENDING ON THE ACTION OF BIOPREPARATIONS |
ru |
dc.type |
Article |
ru |