dc.contributor.author |
Кудін, Д. В. |
|
dc.contributor.author |
Іванів, М. О. |
|
dc.date.accessioned |
2020-05-28T20:22:50Z |
|
dc.date.available |
2020-05-28T20:22:50Z |
|
dc.date.issued |
2018 |
|
dc.identifier.citation |
Кудін Д.В., Іванів, М. О. Вплив бактеризації насіння на формування бульбочок на коренях рослин сої. Перспектива: зб. наук. пр. Херсон, 2018. Вип. 31. С. 171-173 |
ru |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/3477 |
|
dc.description.abstract |
Соя маючи «ідеальний» баланс вуглеводів та білка з відмінним амінокислотним складом, є чудовим замінником продуктів тваринного походження у харчуванні людини. Завдяки унікальному поєднанню у рослинах двох найважливіших процесів – фотосинтезу і біологічної фіксації азоту вона значною мірою забезпечує свою потребу в азоті, покращує родючість і азотний баланс ґрунту, забезпечує одержання чистої продукції, поліпшує екологічний стан навколишнього середовища. |
ru |
dc.language.iso |
other |
ru |
dc.publisher |
ДВНЗ "Херсонський державний аграрний університет" |
ru |
dc.subject |
соя |
ru |
dc.subject |
soy |
ru |
dc.subject |
передпосівна обробка насіння |
ru |
dc.subject |
presowing seed treatment |
ru |
dc.subject |
бактеріальний препарат |
ru |
dc.subject |
bacterial preparation |
ru |
dc.subject |
Кафедра рослинництва та агроінженерії |
ru |
dc.title |
Вплив бактеризації насіння на формування бульбочок на коренях рослин сої |
ru |
dc.title.alternative |
The influence of seed bacterization on the formation of bubbles on the roots of soybean plants |
ru |
dc.type |
Article |
ru |