dc.contributor.author |
Гончарова, Олена |
|
dc.contributor.author |
Гончарова, Елена |
|
dc.contributor.author |
Honcharova, Olena |
|
dc.contributor.author |
Корольов, Сергій |
|
dc.date.accessioned |
2020-05-16T20:59:08Z |
|
dc.date.available |
2020-05-16T20:59:08Z |
|
dc.date.issued |
2020-03 |
|
dc.identifier.citation |
Гончарова, О. Технологічні аспекти підрощення українського лускатого коропа. Інноваційні підходи до формування та управління антропогенними і природними екосистемами півдня України: матеріали наук.-практ. Інтернет-конф. викладачів, молодих вчених та здобувачів вищої освіти. м. Херсон, 18 - 19 березня 2020р. Херсон, 2020. С. 7-9. |
|
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/3327 |
|
dc.description.abstract |
Серед існуючих на даний час технологіях вирощування та підрощення
посадкового матеріалу коропа на перший план виходить питання використання
кормів природного походження, що містять в собі весь набір поживних та
необхідних для риб речовин. Дослідження у цьому напрямі завжди були і
продовжують бути актуальними, оскільки природні корми є єдиним надійним
джерелом надходження в організм гідробіонтів незамінних амінокислот,
ненасичених жирних кислот, вітамінів, мінеральних речовин та інших
компонентів, які необхідні для активного росту та успішного розвитку риб,
вони часто відсутні у достатніх кількостях в штучних кормах, що зазвичай
використовуються для годівлі коропа |
|
dc.language.iso |
other |
ru |
dc.publisher |
ДВНЗ «Херсонський державний аграрний університет» |
|
dc.subject |
технологічні аспекти |
|
dc.subject |
РАС |
|
dc.subject |
кормовий чинник |
|
dc.subject |
молодь коропа |
ru |
dc.subject |
Кафедра водних біоресурсів та аквакультури |
ru |
dc.title |
Технологічні аспекти підрощення українського лускатого коропа |
ru |
dc.type |
Thesis |
ru |