Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Гончарова, Олена | |
dc.contributor.author | Гончарова, Елена | |
dc.contributor.author | Honcharova, Olena | |
dc.contributor.author | Корольов, Сергій | |
dc.date.accessioned | 2020-05-16T20:59:08Z | |
dc.date.available | 2020-05-16T20:59:08Z | |
dc.date.issued | 2020-03 | |
dc.identifier.citation | Гончарова, О. Технологічні аспекти підрощення українського лускатого коропа. Інноваційні підходи до формування та управління антропогенними і природними екосистемами півдня України: матеріали наук.-практ. Інтернет-конф. викладачів, молодих вчених та здобувачів вищої освіти. м. Херсон, 18 - 19 березня 2020р. Херсон, 2020. С. 7-9. | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/3327 | |
dc.description.abstract | Серед існуючих на даний час технологіях вирощування та підрощення посадкового матеріалу коропа на перший план виходить питання використання кормів природного походження, що містять в собі весь набір поживних та необхідних для риб речовин. Дослідження у цьому напрямі завжди були і продовжують бути актуальними, оскільки природні корми є єдиним надійним джерелом надходження в організм гідробіонтів незамінних амінокислот, ненасичених жирних кислот, вітамінів, мінеральних речовин та інших компонентів, які необхідні для активного росту та успішного розвитку риб, вони часто відсутні у достатніх кількостях в штучних кормах, що зазвичай використовуються для годівлі коропа | |
dc.language.iso | other | ru |
dc.publisher | ДВНЗ «Херсонський державний аграрний університет» | |
dc.subject | технологічні аспекти | |
dc.subject | РАС | |
dc.subject | кормовий чинник | |
dc.subject | молодь коропа | ru |
dc.subject | Кафедра водних біоресурсів та аквакультури | ru |
dc.title | Технологічні аспекти підрощення українського лускатого коропа | ru |
dc.type | Thesis | ru |