Репозиторий Dspace

Особливості технології вирощування сої

Показать сокращенную информацию

dc.contributor.author Гавришків, М. Ю.
dc.contributor.author Сидякіна, О. В.
dc.date.accessioned 2020-05-13T19:15:49Z
dc.date.available 2020-05-13T19:15:49Z
dc.date.issued 2019
dc.identifier.citation Гавришків М. Ю., Сидякіна О. В. Особливості технології вирощування сої. Перспектива: збір. наук. праць. ДВНЗ «ХДАУ». Херсон: РВЦ «Колос», 2019. Вип. 32. С. 45–47. ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/3282
dc.description.abstract У вирішенні проблеми дефіциту продовольчих ресурсів важлива роль відводиться сої. Вона володіє унікальним поєднанням властивостей як бобових, так і олійних культур. Насіння сої містить близько 40% білка, до 26% жиру, значну кількість вуглеводів, цукрів, пектинових і мінеральних речовин, ряд вітамінів. Білок сої добре збалансований за амінокислотним складом і серед усіх рослинних білків найближчий до ідеального, що робить сою добрим замінником продуктів тваринного походження у харчуванні людини. Соя є також цінною олійною культурою. За обсягами виробництва та використання соєва олія займає перше місце у світі, значно випереджаючи інші джерела харчової олії. Соєва олія відрізняється високим вмістом лінолевої та інших важливих жирних кислот, цінних вітамінів та фосфатів. ru
dc.language.iso other ru
dc.publisher Херсон: РВЦ «Колос» ru
dc.subject соя ru
dc.subject soybeans ru
dc.subject попередники ru
dc.subject precursors ru
dc.subject обробіток ґрунту ru
dc.subject tillage ru
dc.subject елементи живлення ru
dc.subject nutrients ru
dc.subject густота стояння рослин ru
dc.subject plant density ru
dc.subject забур'янення посівів ru
dc.subject weeding ru
dc.subject гербіциди ru
dc.subject herbicides ru
dc.subject збирання врожаю ru
dc.subject harvesting ru
dc.subject Кафедра землеробства ru
dc.title Особливості технології вирощування сої ru
dc.title.alternative Features of soybean growing technology ru
dc.type Article ru


Файлы в этом документе

Данный элемент включен в следующие коллекции

Показать сокращенную информацию

Поиск в DSpace


Просмотр

Моя учетная запись