Показать сокращенную информацию
dc.contributor.author | Карнаушенко, Алла Сергіївна | |
dc.contributor.author | Петренко, Вікторія Сергіївна | |
dc.date.accessioned | 2020-05-11T10:23:02Z | |
dc.date.available | 2020-05-11T10:23:02Z | |
dc.date.issued | 2018 | |
dc.identifier.citation | Карнаушенко А.С., Петренко В.С. ВПЛИВ ЯКОСТІ ПРОДУКЦІЇ НА КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНІСТЬ СПІЛЬНИХ АГРАРНИХ ПІДПРИЄМСТВ. Реформування фінансово-економічної системи: погляд у майбутнє: збірник тез наукових робіт учасників Міжнародної науково-практичної конференції для студентів, аспірантів та молодих учених (м. Київ, 26–27 січня 2018 р.). – К.: Аналітичний центр «Нова Економіка», 2018. с. 32-37 | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/3238 | |
dc.description.abstract | Проблема якості та конкурентоспроможності продукції носить в сучасному ринку універсальний характер. Від того, наскільки успішно вона вирішується, залежить багато що в економічному і соціальному житті будь-якої країни, практично будь-якого споживача. Об’єктивний фактор, що пояснює багато глибинні причини наших економічних і соціальних труднощів, знижуються темпів економічного розвитку за останні десятиліття, з одного боку, і причини підвищення ефективності виробництва і рівня життя в розвинених країнах Заходу, з іншого, – це якість створюваної і продукції, що випускається. Конкурентоспроможність і якість – концентроване вираження всієї сукупності можливостей країни, будь-якого виробника створювати, випускати і збувати товари і послуги. | ru |
dc.language.iso | other | ru |
dc.publisher | Аналітичний центр «Нова Економіка» | ru |
dc.subject | спільні підприємства | ru |
dc.subject | конкурентоспроможність | ru |
dc.subject | спільні аграрні підприємства | ru |
dc.subject | якість продукції | ru |
dc.subject | Кафедра економіки та фінансів | ru |
dc.title | Вплив якості продукції на конкурентоспроможність спільних аграрних підприємств | ru |
dc.type | Thesis | ru |