dc.contributor.author |
Карнаушенко, Алла Сергіївна |
|
dc.contributor.author |
Петренко, Вікторія Сергіївна |
|
dc.date.accessioned |
2020-05-11T10:23:02Z |
|
dc.date.available |
2020-05-11T10:23:02Z |
|
dc.date.issued |
2018 |
|
dc.identifier.citation |
Карнаушенко А.С., Петренко В.С. ВПЛИВ ЯКОСТІ ПРОДУКЦІЇ НА КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНІСТЬ СПІЛЬНИХ АГРАРНИХ ПІДПРИЄМСТВ. Реформування фінансово-економічної системи: погляд у майбутнє: збірник тез наукових робіт учасників Міжнародної науково-практичної конференції для студентів, аспірантів та молодих учених (м. Київ, 26–27 січня 2018 р.). – К.: Аналітичний центр «Нова Економіка», 2018. с. 32-37 |
ru |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/3238 |
|
dc.description.abstract |
Проблема якості та конкурентоспроможності продукції носить в
сучасному ринку універсальний характер. Від того, наскільки успішно
вона вирішується, залежить багато що в економічному і соціальному житті будь-якої країни, практично будь-якого споживача. Об’єктивний
фактор, що пояснює багато глибинні причини наших економічних і
соціальних труднощів, знижуються темпів економічного розвитку за
останні десятиліття, з одного боку, і причини підвищення ефективності
виробництва і рівня життя в розвинених країнах Заходу, з іншого, – це
якість створюваної і продукції, що випускається.
Конкурентоспроможність і якість – концентроване вираження всієї
сукупності можливостей країни, будь-якого виробника створювати,
випускати і збувати товари і послуги. |
ru |
dc.language.iso |
other |
ru |
dc.publisher |
Аналітичний центр «Нова Економіка» |
ru |
dc.subject |
спільні підприємства |
ru |
dc.subject |
конкурентоспроможність |
ru |
dc.subject |
спільні аграрні підприємства |
ru |
dc.subject |
якість продукції |
ru |
dc.subject |
Кафедра економіки та фінансів |
ru |
dc.title |
Вплив якості продукції на конкурентоспроможність спільних аграрних підприємств |
ru |
dc.type |
Thesis |
ru |