dc.contributor.author |
Аверчев, О. В. |
|
dc.contributor.author |
Фесенко, Г. О. |
|
dc.contributor.author |
Гончарський, І. Л. |
|
dc.date.accessioned |
2020-05-04T11:06:51Z |
|
dc.date.available |
2020-05-04T11:06:51Z |
|
dc.date.issued |
2020-05-01 |
|
dc.identifier.citation |
Аверчев О.В.Сучасні тенденції та перспективи вирощування гречки в Україні та світі / О.В. Аверчев, Г.О.Фесенко, І. Л. Гончарський // Наукове забезпечення технологічного прогресу XXI сторіччя : матер. Міжнар. наук. конф., 1 травня 2020 р. – Чернівці: МЦНД, 2020. – Т.1. – С. 77-80. DOI 10.36074/01.05.2020.v1 |
ru |
dc.identifier.isbn |
978-617-7171-72-9 |
|
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/3054 |
|
dc.description.abstract |
Головною ціллю досягнення продовольчої безпеки населення є збільшення виробництва обсягів зернових культур, які постачають більшу половину щоденних калорій, які необхідні людині для її розвитку та життєдіяльності. Членство України в Світовій організації торгівлі, а також перспективи входження до Європейського Союзу, накладають свої зміни на структуру сівозмін сільськогосподарських товаровиробників та відповідне функціонування галузі переробки. У статті проведено аналіз вирощування гречки в Україні та світі. |
ru |
dc.language.iso |
other |
ru |
dc.publisher |
МЦНД |
ru |
dc.subject |
Кафедра землеробства |
ru |
dc.title |
Сучасні тенденції та перспективи вирощування гречки в Україні та світі |
ru |
dc.type |
Article |
ru |