Показать сокращенную информацию
dc.contributor.author | Аверчев, О. В. | |
dc.contributor.author | Фесенко, Г. О. | |
dc.contributor.author | Гончарський, І. Л. | |
dc.date.accessioned | 2020-05-04T11:06:51Z | |
dc.date.available | 2020-05-04T11:06:51Z | |
dc.date.issued | 2020-05-01 | |
dc.identifier.citation | Аверчев О.В.Сучасні тенденції та перспективи вирощування гречки в Україні та світі / О.В. Аверчев, Г.О.Фесенко, І. Л. Гончарський // Наукове забезпечення технологічного прогресу XXI сторіччя : матер. Міжнар. наук. конф., 1 травня 2020 р. – Чернівці: МЦНД, 2020. – Т.1. – С. 77-80. DOI 10.36074/01.05.2020.v1 | ru |
dc.identifier.isbn | 978-617-7171-72-9 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/3054 | |
dc.description.abstract | Головною ціллю досягнення продовольчої безпеки населення є збільшення виробництва обсягів зернових культур, які постачають більшу половину щоденних калорій, які необхідні людині для її розвитку та життєдіяльності. Членство України в Світовій організації торгівлі, а також перспективи входження до Європейського Союзу, накладають свої зміни на структуру сівозмін сільськогосподарських товаровиробників та відповідне функціонування галузі переробки. У статті проведено аналіз вирощування гречки в Україні та світі. | ru |
dc.language.iso | other | ru |
dc.publisher | МЦНД | ru |
dc.subject | Кафедра землеробства | ru |
dc.title | Сучасні тенденції та перспективи вирощування гречки в Україні та світі | ru |
dc.type | Article | ru |