dc.contributor.author |
Кривий, Владислав |
|
dc.contributor.author |
Дєбров, Валерій Васильович |
|
dc.date.accessioned |
2020-04-24T19:35:06Z |
|
dc.date.available |
2020-04-24T19:35:06Z |
|
dc.date.issued |
2014 |
|
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/2789 |
|
dc.description.abstract |
Продуктивні і племінні якості ремонтного молодняку і дорослої птиці значною мірою визначаються умовами їх вирощування і утримання. Нарівні з нормованою годівлею значним резервом збільшення виробництва продукції птахівництва є створення оптимального мікроклімату, який залежить від типу будівель, обладнання, способів і методів опалення, вентиляції та освітлення.
Оптимальний мікроклімат у пташнику – це комплекс діючих факторів середовища, які сприяють максимальній продуктивності птиці. Відхилення від оптимальних умов спричиняє глибокі фізіологічні зміни в організмі птиці, що в свою чергу знижує її продуктивність. Зупинимось тільки на деяких факторах мікроклімату пташників. |
ru |
dc.language.iso |
other |
ru |
dc.publisher |
ДВНЗ "Херсонський державний аграрний університет" |
ru |
dc.subject |
птиця |
ru |
dc.subject |
продуктивні і племінні якості |
ru |
dc.subject |
оптимальний мікроклімат |
ru |
dc.subject |
молодняк |
ru |
dc.subject |
продуктивність |
ru |
dc.subject |
Кафедра технології виробництва продукції тваринництва |
ru |
dc.title |
Мікроклімат і світловий режим - основні елементи технології виробництва продукції птахівництва |
ru |
dc.type |
Article |
ru |