Показать сокращенную информацию
dc.contributor.author | Кривий, Владислав | |
dc.contributor.author | Дєбров, Валерій Васильович | |
dc.date.accessioned | 2020-04-24T19:35:06Z | |
dc.date.available | 2020-04-24T19:35:06Z | |
dc.date.issued | 2014 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/2789 | |
dc.description.abstract | Продуктивні і племінні якості ремонтного молодняку і дорослої птиці значною мірою визначаються умовами їх вирощування і утримання. Нарівні з нормованою годівлею значним резервом збільшення виробництва продукції птахівництва є створення оптимального мікроклімату, який залежить від типу будівель, обладнання, способів і методів опалення, вентиляції та освітлення. Оптимальний мікроклімат у пташнику – це комплекс діючих факторів середовища, які сприяють максимальній продуктивності птиці. Відхилення від оптимальних умов спричиняє глибокі фізіологічні зміни в організмі птиці, що в свою чергу знижує її продуктивність. Зупинимось тільки на деяких факторах мікроклімату пташників. | ru |
dc.language.iso | other | ru |
dc.publisher | ДВНЗ "Херсонський державний аграрний університет" | ru |
dc.subject | птиця | ru |
dc.subject | продуктивні і племінні якості | ru |
dc.subject | оптимальний мікроклімат | ru |
dc.subject | молодняк | ru |
dc.subject | продуктивність | ru |
dc.subject | Кафедра технології виробництва продукції тваринництва | ru |
dc.title | Мікроклімат і світловий режим - основні елементи технології виробництва продукції птахівництва | ru |
dc.type | Article | ru |