dc.contributor.author |
Кривий, Владислав |
|
dc.contributor.author |
Дєбров, Валерій Васильович |
|
dc.date.accessioned |
2020-04-24T19:04:14Z |
|
dc.date.available |
2020-04-24T19:04:14Z |
|
dc.date.issued |
2014 |
|
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/2788 |
|
dc.description.abstract |
Сучасному розвитку птахівництва в Україні сприяло зростання попиту на такий вид м’яса, як бройлерне. Від інших видів птиці воно відрізняється своїми смаковими властивостями та поживними речовинами, що містяться в м’ясі. До складу м’яса курчат бройлерів входять повноцінні білки, а також жири, вітаміни, екстрактивні та мінеральні речовини. Для споживачів м'ясо курчат - бройлерів є джерелом забезпечення організму білком і жиром. Тому широкого масштабу набрали методи збереження якісних властивостей за рахунок заморожування і охолодження тушок курчат - бройлерів. |
ru |
dc.language.iso |
other |
ru |
dc.publisher |
ДВНЗ "Херсонський державний аграрний університет" |
ru |
dc.subject |
охолодження |
ru |
dc.subject |
заморожування |
ru |
dc.subject |
терміни зберігання |
ru |
dc.subject |
м’ясо птиці |
ru |
dc.subject |
Кафедра технології виробництва продукції тваринництва |
ru |
dc.title |
Використання різних методів охолодження тушок курчат-бройлерів |
ru |
dc.type |
Article |
ru |