Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Кривий, Владислав | |
dc.contributor.author | Дєбров, Валерій Васильович | |
dc.date.accessioned | 2020-04-24T19:04:14Z | |
dc.date.available | 2020-04-24T19:04:14Z | |
dc.date.issued | 2014 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/2788 | |
dc.description.abstract | Сучасному розвитку птахівництва в Україні сприяло зростання попиту на такий вид м’яса, як бройлерне. Від інших видів птиці воно відрізняється своїми смаковими властивостями та поживними речовинами, що містяться в м’ясі. До складу м’яса курчат бройлерів входять повноцінні білки, а також жири, вітаміни, екстрактивні та мінеральні речовини. Для споживачів м'ясо курчат - бройлерів є джерелом забезпечення організму білком і жиром. Тому широкого масштабу набрали методи збереження якісних властивостей за рахунок заморожування і охолодження тушок курчат - бройлерів. | ru |
dc.language.iso | other | ru |
dc.publisher | ДВНЗ "Херсонський державний аграрний університет" | ru |
dc.subject | охолодження | ru |
dc.subject | заморожування | ru |
dc.subject | терміни зберігання | ru |
dc.subject | м’ясо птиці | ru |
dc.subject | Кафедра технології виробництва продукції тваринництва | ru |
dc.title | Використання різних методів охолодження тушок курчат-бройлерів | ru |
dc.type | Article | ru |