Репозиторий Dspace

Використання різних методів охолодження тушок курчат-бройлерів

Показать сокращенную информацию

dc.contributor.author Кривий, Владислав
dc.contributor.author Дєбров, Валерій Васильович
dc.date.accessioned 2020-04-24T19:04:14Z
dc.date.available 2020-04-24T19:04:14Z
dc.date.issued 2014
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/2788
dc.description.abstract Сучасному розвитку птахівництва в Україні сприяло зростання попиту на такий вид м’яса, як бройлерне. Від інших видів птиці воно відрізняється своїми смаковими властивостями та поживними речовинами, що містяться в м’ясі. До складу м’яса курчат бройлерів входять повноцінні білки, а також жири, вітаміни, екстрактивні та мінеральні речовини. Для споживачів м'ясо курчат - бройлерів є джерелом забезпечення організму білком і жиром. Тому широкого масштабу набрали методи збереження якісних властивостей за рахунок заморожування і охолодження тушок курчат - бройлерів. ru
dc.language.iso other ru
dc.publisher ДВНЗ "Херсонський державний аграрний університет" ru
dc.subject охолодження ru
dc.subject заморожування ru
dc.subject терміни зберігання ru
dc.subject м’ясо птиці ru
dc.subject Кафедра технології виробництва продукції тваринництва ru
dc.title Використання різних методів охолодження тушок курчат-бройлерів ru
dc.type Article ru


Файлы в этом документе

Данный элемент включен в следующие коллекции

Показать сокращенную информацию

Поиск в DSpace


Просмотр

Моя учетная запись