dc.contributor.author |
Соболь, Ольга |
|
dc.date.accessioned |
2020-04-22T08:15:11Z |
|
dc.date.available |
2020-04-22T08:15:11Z |
|
dc.date.issued |
2019 |
|
dc.identifier.citation |
Соболь О.М. Особливості підготовки харчових продуктів для введення в раціони годівлі кішок//Всеукраїнська студентська науково-практична конференція «Актуальні питання харчової промисловості та перспективи розвитку галузі» м. Херсон, ХДАУ, 14 травня 2019 року Матеріали Всеукраїнської студентської науково - практичної конференції «Актуальні питання харчової промисловості та перспективи розвитку галузі». – Херсон: ДАУ, ВЦ «Колос». – 2019. – C. 85 – 89 |
ru |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/2657 |
|
dc.description.abstract |
В процесі аналізу літературних джерел охарактерізовані особливості травної системи кішок, основні тваринні та продукти, які використовуються в годівлі кішок та наведений список продуктів, які використовуються в харчуванні людей та заборонені в годівлі кішок |
ru |
dc.publisher |
ДВНЗ "Херсонський державний аграрний університет" |
ru |
dc.subject |
кішки |
ru |
dc.subject |
годівля |
ru |
dc.subject |
раціон |
ru |
dc.subject |
Кафедра технології виробництва продукції тваринництва |
ru |
dc.title |
Особливості підготовки харчових продуктів для введення в раціони годівлі кішок |
ru |
dc.title.alternative |
Особенности подготовки пищевых продуктов для ввода в рационы кормления кошек |
ru |
dc.type |
Article |
ru |