Репозиторий Dspace

Особливості підготовки харчових продуктів для введення в раціони годівлі кішок

Показать сокращенную информацию

dc.contributor.author Соболь, Ольга
dc.date.accessioned 2020-04-22T08:15:11Z
dc.date.available 2020-04-22T08:15:11Z
dc.date.issued 2019
dc.identifier.citation Соболь О.М. Особливості підготовки харчових продуктів для введення в раціони годівлі кішок//Всеукраїнська студентська науково-практична конференція «Актуальні питання харчової промисловості та перспективи розвитку галузі» м. Херсон, ХДАУ, 14 травня 2019 року Матеріали Всеукраїнської студентської науково - практичної конференції «Актуальні питання харчової промисловості та перспективи розвитку галузі». – Херсон: ДАУ, ВЦ «Колос». – 2019. – C. 85 – 89 ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/2657
dc.description.abstract В процесі аналізу літературних джерел охарактерізовані особливості травної системи кішок, основні тваринні та продукти, які використовуються в годівлі кішок та наведений список продуктів, які використовуються в харчуванні людей та заборонені в годівлі кішок ru
dc.publisher ДВНЗ "Херсонський державний аграрний університет" ru
dc.subject кішки ru
dc.subject годівля ru
dc.subject раціон ru
dc.subject Кафедра технології виробництва продукції тваринництва ru
dc.title Особливості підготовки харчових продуктів для введення в раціони годівлі кішок ru
dc.title.alternative Особенности подготовки пищевых продуктов для ввода в рационы кормления кошек ru
dc.type Article ru


Файлы в этом документе

Данный элемент включен в следующие коллекции

Показать сокращенную информацию

Поиск в DSpace


Просмотр

Моя учетная запись