Показать сокращенную информацию
dc.contributor.author | Соболь, Ольга | |
dc.date.accessioned | 2020-04-22T08:15:11Z | |
dc.date.available | 2020-04-22T08:15:11Z | |
dc.date.issued | 2019 | |
dc.identifier.citation | Соболь О.М. Особливості підготовки харчових продуктів для введення в раціони годівлі кішок//Всеукраїнська студентська науково-практична конференція «Актуальні питання харчової промисловості та перспективи розвитку галузі» м. Херсон, ХДАУ, 14 травня 2019 року Матеріали Всеукраїнської студентської науково - практичної конференції «Актуальні питання харчової промисловості та перспективи розвитку галузі». – Херсон: ДАУ, ВЦ «Колос». – 2019. – C. 85 – 89 | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/2657 | |
dc.description.abstract | В процесі аналізу літературних джерел охарактерізовані особливості травної системи кішок, основні тваринні та продукти, які використовуються в годівлі кішок та наведений список продуктів, які використовуються в харчуванні людей та заборонені в годівлі кішок | ru |
dc.publisher | ДВНЗ "Херсонський державний аграрний університет" | ru |
dc.subject | кішки | ru |
dc.subject | годівля | ru |
dc.subject | раціон | ru |
dc.subject | Кафедра технології виробництва продукції тваринництва | ru |
dc.title | Особливості підготовки харчових продуктів для введення в раціони годівлі кішок | ru |
dc.title.alternative | Особенности подготовки пищевых продуктов для ввода в рационы кормления кошек | ru |
dc.type | Article | ru |