DSpace Repository
Search
Login
русский
українська
English
DSpace Home
→
Випускні кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти
→
Search
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Search
Filters
Use filters to refine the search results.
Current Filters:
Title
Author
Subject
Date issued
Contains
Equals
ID
Not Contains
Not Equals
Not ID
New Filters:
Title
Author
Subject
Date issued
Contains
Equals
ID
Not Contains
Not Equals
Not ID
Showing 4 out of a total of 4 results for community: Випускні кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти.
(0.087 seconds)
Now showing items 1-4 of 4
1
Sort Options:
Relevance
Title Asc
Title Desc
Issue Date Asc
Issue Date Desc
Results Per Page:
5
10
20
40
60
80
100
Удосконалення технології цукерок типу грильяж за рахунок використання функціональних інгрідієнтів
Похіл, К. Є.
(
ДВНЗ "Херсонський державний аграрний університет"
,
2020
)
Оптимізація технології замороженої продукції функціонального призначення в умовах виробництва фізичної особи підприємця Маркова Н. В. м. Херсон
Трибух, Ю.В.
(
ДВНЗ "Херсонський державний аграрний університет"
,
2020
)
Оптимізація технології борошняних кондитерських виробів за рахунок використання нетрадиційної рослинної сировини в умовах виробництва фізичної особи підприємця Бердар У.Б. кафе «BVS» м. Херсон
Маринець, М. В.
(
ДВНЗ "Херсонський державний аграрний університет"
,
2020
)
Обґрунтування технології виготовлення зернових хлібців поліпшеної якості в умовах виробництва фізичної особи підприємця Бердар У.Б. кафе «BVS» м. Херсон
Антоненко, Н. О.
(
ДВНЗ "Херсонський державний аграрний університет"
,
2020
)
Now showing items 1-4 of 4
1
Sort Options:
Relevance
Title Asc
Title Desc
Issue Date Asc
Issue Date Desc
Results Per Page:
5
10
20
40
60
80
100
Browse
All of DSpace
Communities & Collections
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
This Community
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
My Account
Login
Register
Discover
Author
Антоненко, Н. О. (1)
Маринець, М. В. (1)
Похіл, К. Є. (1)
Трибух, Ю.В. (1)
Subject
181 «Харчові технології» (4)
біологічна цінність (4)
харчова цінність (4)
харчовий порошок (2)
баклажан (1)
грильяж (1)
гуміарабік (1)
кекс (1)
млинці (1)
напівфабрикат (1)
... View More
Date Issued
2020 (4)