Репозиторий Dspace
Искать
Войти
русский
українська
English
Главная
→
Випускні кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти
→
Искать
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Искать
Filters
Use filters to refine the search results.
Current Filters:
Title
Author
Subject
Date issued
Contains
Equals
ID
Not Contains
Not Equals
Not ID
New Filters:
Title
Author
Subject
Date issued
Contains
Equals
ID
Not Contains
Not Equals
Not ID
Showing 4 out of a total of 4 results for community: Випускні кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти.
(0.094 seconds)
Отображаемые элементы 1-4 из 4
1
Sort Options:
Relevance
Title Asc
Title Desc
Issue Date Asc
Issue Date Desc
Results Per Page:
5
10
20
40
60
80
100
Удосконалення технології цукерок типу грильяж за рахунок використання функціональних інгрідієнтів
Похіл, К. Є.
(
ДВНЗ "Херсонський державний аграрний університет"
,
2020
)
Оптимізація технології замороженої продукції функціонального призначення в умовах виробництва фізичної особи підприємця Маркова Н. В. м. Херсон
Трибух, Ю.В.
(
ДВНЗ "Херсонський державний аграрний університет"
,
2020
)
Оптимізація технології борошняних кондитерських виробів за рахунок використання нетрадиційної рослинної сировини в умовах виробництва фізичної особи підприємця Бердар У.Б. кафе «BVS» м. Херсон
Маринець, М. В.
(
ДВНЗ "Херсонський державний аграрний університет"
,
2020
)
Обґрунтування технології виготовлення зернових хлібців поліпшеної якості в умовах виробництва фізичної особи підприємця Бердар У.Б. кафе «BVS» м. Херсон
Антоненко, Н. О.
(
ДВНЗ "Херсонський державний аграрний університет"
,
2020
)
Отображаемые элементы 1-4 из 4
1
Sort Options:
Relevance
Title Asc
Title Desc
Issue Date Asc
Issue Date Desc
Results Per Page:
5
10
20
40
60
80
100
Просмотр
Весь DSpace
Сообщества и коллекции
Дата публикации
Авторы
Названия
Тематика
Это сообщество
Дата публикации
Авторы
Названия
Тематика
Моя учетная запись
Войти
Регистрация
Discover
Автору
Антоненко, Н. О. (1)
Маринець, М. В. (1)
Похіл, К. Є. (1)
Трибух, Ю.В. (1)
Теме
181 «Харчові технології» (4)
біологічна цінність (4)
харчова цінність (4)
харчовий порошок (2)
баклажан (1)
грильяж (1)
гуміарабік (1)
кекс (1)
млинці (1)
напівфабрикат (1)
... View More
Date Issued
2020 (4)