dc.contributor.author |
Малярчук, М.П. |
|
dc.contributor.author |
Марковська, О.Є. |
|
dc.contributor.author |
Лопата, Н.П. |
|
dc.date.accessioned |
2020-04-21T11:07:37Z |
|
dc.date.available |
2020-04-21T11:07:37Z |
|
dc.date.issued |
2017 |
|
dc.identifier.citation |
Малярчук М. П. Продуктивність кукурудзи за різних способів основного обробітку ґрунту та доз внесення добрив в сівозміні на зрошенні Півдня України / М. П. Малярчук, O. Є. Марковська, Н. П. Лопата. // Зрошуване землеробство. – 2017. – №67. – С. 47–51. |
ru |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/2592 |
|
dc.description.abstract |
При вирощуванн ікукурудзи в сівозмінах на зрошуваних землях Півдня України в зоні дії Каховської зрошувальної системи на темно-каштанових ґрунтах доцільно застосовувати чизельний обробіток на глибину 28-30 см, в системі різноглибинного безполицевого розпушування протягом ротації сівозміни, вносити мінеральні добрива дозою N180P40, на фоні органо-мінеральної системи удобрення з використанням на добриво всієї побічної продукції сільськогосподарських культур та використання на сидерат післяжнивних посівів гірчиці, що забезпечує формування врожаю зерна кукурудзи гібриду СОВ 389 СВ на рівні 11,5–12,0 т/га. |
ru |
dc.language.iso |
other |
ru |
dc.publisher |
Зрошуване землеробство |
ru |
dc.subject |
система основного обробітку ґрунту, |
ru |
dc.subject |
способи основного обробітку грунту |
ru |
dc.subject |
зрошення |
ru |
dc.subject |
сівозміна |
ru |
dc.subject |
агрофізиічні властивості |
ru |
dc.subject |
водний режим грунту |
ru |
dc.subject |
system of basic soil cultivation |
ru |
dc.subject |
way of basic soil cultivation |
ru |
dc.subject |
irrigation |
ru |
dc.subject |
crop rotation |
ru |
dc.subject |
agrophysical properties of soil |
ru |
dc.subject |
water regime of soil |
ru |
dc.subject |
Кафедра ботаніки та захисту рослин |
ru |
dc.title |
Продуктивність кукурудзи за різних способів основного обробітку ґрунту та доз внесення добрив в сівозміні на зрошенні Півдня України |
ru |
dc.type |
Article |
ru |