dc.contributor.author |
Марковська, О.Є. |
|
dc.date.accessioned |
2020-04-17T21:25:34Z |
|
dc.date.available |
2020-04-17T21:25:34Z |
|
dc.date.issued |
2019 |
|
dc.identifier.citation |
Марковська O. Є. Фізіологічні аспекти зберігання плодоовочевої продукції / O. Є. Марковська // Інноваційні технології та актуальні питання післязбиральної доробки плодоовочевої продукції як важіль підвищення економічної ефективності : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, м. Херсон, 14-15 березня 2019 р. – Херсон : Видавничий дім «Гельветика», 2019. – С. 523–526 |
ru |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/2558 |
|
dc.description.abstract |
Обираючи спосіб зберігання плодоовочевої продукції слід пам’ятати, що успіх буде залежати, в першу чергу, від умов вирощування плодів і овочів, дотримання науково обґрунтованих технологій, фізіологічного стану продукції, що закладається на зберігання, адже її якість формується поступово впродовж онтогенезу рослин, а після збирання починає різко змінюватися через втрату вологи й процес дихання. Тому основна задача під час зберігання –створення умов для підтримки життєдіяльності плодів і овочів впродовж тривалого часу на фоні повільного старіння без втрат цінних споживчих якостей, ураження паразитарними та фізіологічними хворобами. |
ru |
dc.language.iso |
other |
ru |
dc.publisher |
ДВНЗ "Херсонський державний аграрний університет" |
ru |
dc.subject |
дихання |
ru |
dc.subject |
оптимальна температура |
ru |
dc.subject |
заморожування |
ru |
dc.subject |
газове середовище |
ru |
dc.subject |
breath |
ru |
dc.subject |
optimum temperature |
ru |
dc.subject |
freezing |
ru |
dc.subject |
gas medium |
ru |
dc.subject |
Кафедра ботаніки та захисту рослин |
ru |
dc.title |
Фізіологічні аспекти зберігання плодоовочевої продукції |
ru |
dc.type |
Article |
ru |