Репозиторий Dspace

Фізіологічні аспекти зберігання плодоовочевої продукції

Показать сокращенную информацию

dc.contributor.author Марковська, О.Є.
dc.date.accessioned 2020-04-17T21:25:34Z
dc.date.available 2020-04-17T21:25:34Z
dc.date.issued 2019
dc.identifier.citation Марковська O. Є. Фізіологічні аспекти зберігання плодоовочевої продукції / O. Є. Марковська // Інноваційні технології та актуальні питання післязбиральної доробки плодоовочевої продукції як важіль підвищення економічної ефективності : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, м. Херсон, 14-15 березня 2019 р. – Херсон : Видавничий дім «Гельветика», 2019. – С. 523–526 ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/2558
dc.description.abstract Обираючи спосіб зберігання плодоовочевої продукції слід пам’ятати, що успіх буде залежати, в першу чергу, від умов вирощування плодів і овочів, дотримання науково обґрунтованих технологій, фізіологічного стану продукції, що закладається на зберігання, адже її якість формується поступово впродовж онтогенезу рослин, а після збирання починає різко змінюватися через втрату вологи й процес дихання. Тому основна задача під час зберігання –створення умов для підтримки життєдіяльності плодів і овочів впродовж тривалого часу на фоні повільного старіння без втрат цінних споживчих якостей, ураження паразитарними та фізіологічними хворобами. ru
dc.language.iso other ru
dc.publisher ДВНЗ "Херсонський державний аграрний університет" ru
dc.subject дихання ru
dc.subject оптимальна температура ru
dc.subject заморожування ru
dc.subject газове середовище ru
dc.subject breath ru
dc.subject optimum temperature ru
dc.subject freezing ru
dc.subject gas medium ru
dc.subject Кафедра ботаніки та захисту рослин ru
dc.title Фізіологічні аспекти зберігання плодоовочевої продукції ru
dc.type Article ru


Файлы в этом документе

Данный элемент включен в следующие коллекции

Показать сокращенную информацию

Поиск в DSpace


Просмотр

Моя учетная запись