Показать сокращенную информацию
dc.contributor.author | Марковська, О.Є. | |
dc.date.accessioned | 2020-04-17T21:25:34Z | |
dc.date.available | 2020-04-17T21:25:34Z | |
dc.date.issued | 2019 | |
dc.identifier.citation | Марковська O. Є. Фізіологічні аспекти зберігання плодоовочевої продукції / O. Є. Марковська // Інноваційні технології та актуальні питання післязбиральної доробки плодоовочевої продукції як важіль підвищення економічної ефективності : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, м. Херсон, 14-15 березня 2019 р. – Херсон : Видавничий дім «Гельветика», 2019. – С. 523–526 | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/2558 | |
dc.description.abstract | Обираючи спосіб зберігання плодоовочевої продукції слід пам’ятати, що успіх буде залежати, в першу чергу, від умов вирощування плодів і овочів, дотримання науково обґрунтованих технологій, фізіологічного стану продукції, що закладається на зберігання, адже її якість формується поступово впродовж онтогенезу рослин, а після збирання починає різко змінюватися через втрату вологи й процес дихання. Тому основна задача під час зберігання –створення умов для підтримки життєдіяльності плодів і овочів впродовж тривалого часу на фоні повільного старіння без втрат цінних споживчих якостей, ураження паразитарними та фізіологічними хворобами. | ru |
dc.language.iso | other | ru |
dc.publisher | ДВНЗ "Херсонський державний аграрний університет" | ru |
dc.subject | дихання | ru |
dc.subject | оптимальна температура | ru |
dc.subject | заморожування | ru |
dc.subject | газове середовище | ru |
dc.subject | breath | ru |
dc.subject | optimum temperature | ru |
dc.subject | freezing | ru |
dc.subject | gas medium | ru |
dc.subject | Кафедра ботаніки та захисту рослин | ru |
dc.title | Фізіологічні аспекти зберігання плодоовочевої продукції | ru |
dc.type | Article | ru |