dc.contributor.author |
Сидякіна, О. В. |
|
dc.contributor.author |
Сахно, І. М. |
|
dc.date.accessioned |
2020-04-16T21:51:48Z |
|
dc.date.available |
2020-04-16T21:51:48Z |
|
dc.date.issued |
2019-05-24 |
|
dc.identifier.citation |
Сидякіна О. В., Сахно І. М. Лікувальні властивості та сучасний стан виробництва капусти броколі. Перспективні напрями та інноваційні досягнення аграрної науки: матеріали Всеукраїнської науково-практичної інтернет-конференції, присвяченої 145-річчю від заснування кафедри ботаніки та захисту рослин, 24 травня 2019 р. Херсон: ДВНЗ «ХДАУ», 2019. С. 227–230. |
ru |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/2490 |
|
dc.description.abstract |
В Україні капуста броколі, на жаль, є малопоширеною і недостатньо вивченою культурою, хоча в останні роки і намітилася тенденція до збільшення її посівних площ. Зростають і сортові ресурси цієї культури, занесені до Державного реєстру сортів рослин, придатних для поширення в Україні. Так, у 2013 р. Держреєстр містив 12, у 2017 р. – 19, а у 2019 р. – 27 сортів і гібридів броколі. Безперечно, за цією культурою – майбутнє аграрної науки України. |
ru |
dc.language.iso |
other |
ru |
dc.publisher |
ДВНЗ «ХДАУ» |
ru |
dc.subject |
броколі |
ru |
dc.subject |
broccoli |
ru |
dc.subject |
макроелементи |
ru |
dc.subject |
macronutrients |
ru |
dc.subject |
мікроелементи |
ru |
dc.subject |
trace elements |
ru |
dc.subject |
вітаміни |
ru |
dc.subject |
vitamins |
ru |
dc.subject |
білок |
ru |
dc.subject |
protein |
ru |
dc.subject |
сульфорафан |
ru |
dc.subject |
sulforaphane |
ru |
dc.subject |
амінокислоти |
ru |
dc.subject |
amino acids |
ru |
dc.subject |
синегрін |
ru |
dc.subject |
synegrin |
ru |
dc.subject |
індол-3-карбінол |
ru |
dc.subject |
indole-3-carbinol |
ru |
dc.subject |
Кафедра землеробства |
ru |
dc.title |
Лікувальні властивості та сучасний стан виробництва капусти броколі |
ru |
dc.title.alternative |
Medicinal properties and current state of production of broccoli |
ru |
dc.type |
Thesis |
ru |