dc.contributor.author |
Сахно, І. М. |
|
dc.contributor.author |
Сидякіна, О. В. |
|
dc.date.accessioned |
2020-04-16T21:26:33Z |
|
dc.date.available |
2020-04-16T21:26:33Z |
|
dc.date.issued |
2015-04 |
|
dc.identifier.citation |
Сахно І. М., Сидякіна О. В. Лікувальні властивості капусти броколі. Новітні технології агропромислового виробництва України : зб. тез доп. Всеукр. наук.-практ. конф. студентів та аспірантів, м. Кіровоград, 15–17 квіт. 2015 р. Кіровоград, 2015. С. 16—18. |
ru |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/2489 |
|
dc.description.abstract |
Капусту броколі вважають найціннішою серед капустяних овочевих культур. У таких країнах, як США, Японія, Канада, Англія, Франція, вона займає значні посівні площі і користується великою популярністю. В Україні капуста броколі, на жаль, є малопоширеною і недостатньо вивченою овочевою культурою, хоча в останні роки і намітилася тенденція до збільшення її посівних площ. |
ru |
dc.language.iso |
other |
ru |
dc.publisher |
Кіровоградський національний технічний університет |
ru |
dc.subject |
броколі |
ru |
dc.subject |
broccoli |
ru |
dc.subject |
макроелементи |
ru |
dc.subject |
macronutrients |
ru |
dc.subject |
мікроелементи |
ru |
dc.subject |
trace elements |
ru |
dc.subject |
вітаміни |
ru |
dc.subject |
vitamins |
ru |
dc.subject |
біохімічний склад |
ru |
dc.subject |
biochemical composition |
ru |
dc.subject |
білок |
ru |
dc.subject |
protein |
ru |
dc.subject |
сульфорафан |
ru |
dc.subject |
sulforaphane |
ru |
dc.subject |
Кафедра землеробства |
ru |
dc.title |
Лікувальні властивості капусти броколі |
ru |
dc.title.alternative |
The healing properties of broccoli |
ru |
dc.type |
Thesis |
ru |