Показать сокращенную информацию
dc.contributor.author | Сахно, І. М. | |
dc.contributor.author | Сидякіна, О. В. | |
dc.date.accessioned | 2020-04-16T21:26:33Z | |
dc.date.available | 2020-04-16T21:26:33Z | |
dc.date.issued | 2015-04 | |
dc.identifier.citation | Сахно І. М., Сидякіна О. В. Лікувальні властивості капусти броколі. Новітні технології агропромислового виробництва України : зб. тез доп. Всеукр. наук.-практ. конф. студентів та аспірантів, м. Кіровоград, 15–17 квіт. 2015 р. Кіровоград, 2015. С. 16—18. | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/2489 | |
dc.description.abstract | Капусту броколі вважають найціннішою серед капустяних овочевих культур. У таких країнах, як США, Японія, Канада, Англія, Франція, вона займає значні посівні площі і користується великою популярністю. В Україні капуста броколі, на жаль, є малопоширеною і недостатньо вивченою овочевою культурою, хоча в останні роки і намітилася тенденція до збільшення її посівних площ. | ru |
dc.language.iso | other | ru |
dc.publisher | Кіровоградський національний технічний університет | ru |
dc.subject | броколі | ru |
dc.subject | broccoli | ru |
dc.subject | макроелементи | ru |
dc.subject | macronutrients | ru |
dc.subject | мікроелементи | ru |
dc.subject | trace elements | ru |
dc.subject | вітаміни | ru |
dc.subject | vitamins | ru |
dc.subject | біохімічний склад | ru |
dc.subject | biochemical composition | ru |
dc.subject | білок | ru |
dc.subject | protein | ru |
dc.subject | сульфорафан | ru |
dc.subject | sulforaphane | ru |
dc.subject | Кафедра землеробства | ru |
dc.title | Лікувальні властивості капусти броколі | ru |
dc.title.alternative | The healing properties of broccoli | ru |
dc.type | Thesis | ru |