Репозиторий Dspace

Лікувальні властивості капусти броколі

Показать сокращенную информацию

dc.contributor.author Сахно, І. М.
dc.contributor.author Сидякіна, О. В.
dc.date.accessioned 2020-04-16T21:26:33Z
dc.date.available 2020-04-16T21:26:33Z
dc.date.issued 2015-04
dc.identifier.citation Сахно І. М., Сидякіна О. В. Лікувальні властивості капусти броколі. Новітні технології агропромислового виробництва України : зб. тез доп. Всеукр. наук.-практ. конф. студентів та аспірантів, м. Кіровоград, 15–17 квіт. 2015 р. Кіровоград, 2015. С. 16—18. ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/2489
dc.description.abstract Капусту броколі вважають найціннішою серед капустяних овочевих культур. У таких країнах, як США, Японія, Канада, Англія, Франція, вона займає значні посівні площі і користується великою популярністю. В Україні капуста броколі, на жаль, є малопоширеною і недостатньо вивченою овочевою культурою, хоча в останні роки і намітилася тенденція до збільшення її посівних площ. ru
dc.language.iso other ru
dc.publisher Кіровоградський національний технічний університет ru
dc.subject броколі ru
dc.subject broccoli ru
dc.subject макроелементи ru
dc.subject macronutrients ru
dc.subject мікроелементи ru
dc.subject trace elements ru
dc.subject вітаміни ru
dc.subject vitamins ru
dc.subject біохімічний склад ru
dc.subject biochemical composition ru
dc.subject білок ru
dc.subject protein ru
dc.subject сульфорафан ru
dc.subject sulforaphane ru
dc.subject Кафедра землеробства ru
dc.title Лікувальні властивості капусти броколі ru
dc.title.alternative The healing properties of broccoli ru
dc.type Thesis ru


Файлы в этом документе

Данный элемент включен в следующие коллекции

Показать сокращенную информацию

Поиск в DSpace


Просмотр

Моя учетная запись