dc.contributor.author |
Ковтун, Валентина Андріївна |
|
dc.date.accessioned |
2020-04-10T10:30:00Z |
|
dc.date.available |
2020-04-10T10:30:00Z |
|
dc.date.issued |
2019 |
|
dc.identifier.citation |
Ковтун В.А. Організаційні особливості формування та використання робочої сили аграрних підприємств. Економічний вісник університету. м. Переяслав-Хмельницьк, 2019. №40. С.13-20 URL: https://doi.org/10.31470/2306-546X-2019-40 ( 0,64 ) Index Copernicus |
ru |
dc.identifier.issn |
2306-546X |
|
dc.identifier.issn |
2414-3774 |
|
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/2231 |
|
dc.description.abstract |
У статті визначається організаційні особливості формування та використання робочої сили аграрних підприємств, неминучість масштабних змін у структурі та якості робочої сили, що пов’язані зі специфікою аграрного виробництва. Аналізуються організаційні засади формування та використання робочої сили в умовах становлення інноваційних технологічних змін. Значну увагу приділено аналізу природно-економічних та соціальних умов, що вимагають відповідної якості робочої сили та її загальної компетентності, соціально-демографічним характеристикам, які визначають попит та пропозицію на неї. |
ru |
dc.language.iso |
other |
ru |
dc.publisher |
Економічний вісник університету. м. Переяслав-Хмельницьк |
ru |
dc.relation.ispartofseries |
;40 |
|
dc.subject |
організація, сільське господарство, аграрні підприємства, робоча сила, особливості формування та використання робочої сили |
ru |
dc.subject |
Кафедра економіки та фінансів |
ru |
dc.title |
Організаційні особливості формування та використання робочої сили аграрних підприємств |
ru |
dc.title.alternative |
ORGANIZATIONAL FEATURES OF FORMATION AND USE OF LABOUR FORCE AGRICULTURAL ENTERPRISES |
ru |
dc.type |
Article |
ru |