Показать сокращенную информацию
dc.contributor.author | Ковтун, Валентина Андріївна | |
dc.date.accessioned | 2020-04-10T10:30:00Z | |
dc.date.available | 2020-04-10T10:30:00Z | |
dc.date.issued | 2019 | |
dc.identifier.citation | Ковтун В.А. Організаційні особливості формування та використання робочої сили аграрних підприємств. Економічний вісник університету. м. Переяслав-Хмельницьк, 2019. №40. С.13-20 URL: https://doi.org/10.31470/2306-546X-2019-40 ( 0,64 ) Index Copernicus | ru |
dc.identifier.issn | 2306-546X | |
dc.identifier.issn | 2414-3774 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/2231 | |
dc.description.abstract | У статті визначається організаційні особливості формування та використання робочої сили аграрних підприємств, неминучість масштабних змін у структурі та якості робочої сили, що пов’язані зі специфікою аграрного виробництва. Аналізуються організаційні засади формування та використання робочої сили в умовах становлення інноваційних технологічних змін. Значну увагу приділено аналізу природно-економічних та соціальних умов, що вимагають відповідної якості робочої сили та її загальної компетентності, соціально-демографічним характеристикам, які визначають попит та пропозицію на неї. | ru |
dc.language.iso | other | ru |
dc.publisher | Економічний вісник університету. м. Переяслав-Хмельницьк | ru |
dc.relation.ispartofseries | ;40 | |
dc.subject | організація, сільське господарство, аграрні підприємства, робоча сила, особливості формування та використання робочої сили | ru |
dc.subject | Кафедра економіки та фінансів | ru |
dc.title | Організаційні особливості формування та використання робочої сили аграрних підприємств | ru |
dc.title.alternative | ORGANIZATIONAL FEATURES OF FORMATION AND USE OF LABOUR FORCE AGRICULTURAL ENTERPRISES | ru |
dc.type | Article | ru |