Репозиторий Dspace

Організаційні особливості формування та використання робочої сили аграрних підприємств

Показать сокращенную информацию

dc.contributor.author Ковтун, Валентина Андріївна
dc.date.accessioned 2020-04-10T10:30:00Z
dc.date.available 2020-04-10T10:30:00Z
dc.date.issued 2019
dc.identifier.citation Ковтун В.А. Організаційні особливості формування та використання робочої сили аграрних підприємств. Економічний вісник університету. м. Переяслав-Хмельницьк, 2019. №40. С.13-20 URL: https://doi.org/10.31470/2306-546X-2019-40 ( 0,64 ) Index Copernicus ru
dc.identifier.issn 2306-546X
dc.identifier.issn 2414-3774
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/2231
dc.description.abstract У статті визначається організаційні особливості формування та використання робочої сили аграрних підприємств, неминучість масштабних змін у структурі та якості робочої сили, що пов’язані зі специфікою аграрного виробництва. Аналізуються організаційні засади формування та використання робочої сили в умовах становлення інноваційних технологічних змін. Значну увагу приділено аналізу природно-економічних та соціальних умов, що вимагають відповідної якості робочої сили та її загальної компетентності, соціально-демографічним характеристикам, які визначають попит та пропозицію на неї. ru
dc.language.iso other ru
dc.publisher Економічний вісник університету. м. Переяслав-Хмельницьк ru
dc.relation.ispartofseries ;40
dc.subject організація, сільське господарство, аграрні підприємства, робоча сила, особливості формування та використання робочої сили ru
dc.subject Кафедра економіки та фінансів ru
dc.title Організаційні особливості формування та використання робочої сили аграрних підприємств ru
dc.title.alternative ORGANIZATIONAL FEATURES OF FORMATION AND USE OF LABOUR FORCE AGRICULTURAL ENTERPRISES ru
dc.type Article ru


Файлы в этом документе

Данный элемент включен в следующие коллекции

Показать сокращенную информацию

Поиск в DSpace


Просмотр

Моя учетная запись