Репозиторий Dspace

ТЕНДЕНЦІЇ ТА ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ ОРГАНІЧНОГО ФЕРМЕРСТВА В КРАЇНАХ З РИНКОВОЮ ЕКОНОМІКОЮ

Показать сокращенную информацию

dc.contributor.author Андрієць, С.В.
dc.contributor.author Панкєєв, С.П.
dc.date.accessioned 2020-04-09T13:48:56Z
dc.date.available 2020-04-09T13:48:56Z
dc.date.issued 2017-04-21
dc.identifier.citation Андрієць С.В., Панкєєв С.П.ТЕНДЕНЦІЇ ТА ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ ОРГАНІЧНОГО ФЕРМЕРСТВА В КРАЇНАХ З РИНКОВОЮ ЕКОНОМІКОЮ / Матеріали науково-практичної конференції на тему: «ЄВРОСТАНДАРТИ У ТВАРИННИЦТВІ: МАКСИМУМ ЕФЕКТИВНОСТІ» 21 квітня 2016 року. - Вісник БТФ. -Вип. 6. -С.10-13 ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/2195
dc.description.abstract Взагалі екологічні харчові продукти сприймаються як більш безпечні для здоров’я людини. Використання прискорювачів росту, штучних антиоксидантів та барвників, інших хімічних речовин у тваринництві значно впливає на сприймання та відчуття споживачів. Швидкий розвиток біотехнологій, прискорення темпів створення і використання генетично модифікованих організмів також повертає попит населення. Останніми роками активно відбувається процес концентрації капіталу й виробництва в аграрному секторі цієї країни. Розвиваються великі сільськогосподарські корпорації і так звані аграрні цехи торгово-промислових компаній. Разом з тим, скорочуються земельні наділи у приватній власності, майже 40% усіх земельних площ уже перебувають у державній власності. Щорічно перестають існувати близько 40 тис. дрібних фермерських господарств. Американські економісти передбачають, що в найближчі роки кількість фермерських господарств скоротиться до 1,2 млн., а 50 тис. великих ферм вироблятимуть три чверті всієї сільськогосподарської продукції. до екологічно чистих м’ясних продуктів. Такі стандарти регулюють процеси виробництва та переробки продукції. Кожний виробник харчових продуктів, який продає продукцію з етикеткою «органічне», повинен мати сертифікат департаменту сільського господарства і бездоганно виконувати вимогу зазначених стандартів. Серед країн Євросоюзу перше місце з виробництва сільськогосподарської продукції в розрахунку на душу населення, згідно з даними Євростату, належить Данії. Сільське господарство цієї країни є одним з ключових секторів економіки, здатним задовольнити потребу 16 млн. чоловік у продуктах тваринного походження. ru
dc.language.iso other ru
dc.publisher Херсонський державний аграрний університет ru
dc.subject екологічні харчові продукти ru
dc.subject розвиток біотехнологій ru
dc.subject екологічно чисті м’ясні продукти ru
dc.subject фермерські господарства ru
dc.subject розміри землекористування ru
dc.subject сільськогосподарські корпорації ru
dc.subject аграрні цехи ru
dc.subject фермерська заборгованість ru
dc.subject земельні ресурси ru
dc.subject зернові культури ru
dc.subject продовольчі цілі ru
dc.subject Кафедра технології виробництва продукції тваринництва ru
dc.title ТЕНДЕНЦІЇ ТА ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ ОРГАНІЧНОГО ФЕРМЕРСТВА В КРАЇНАХ З РИНКОВОЮ ЕКОНОМІКОЮ ru
dc.type Article ru


Файлы в этом документе

Данный элемент включен в следующие коллекции

Показать сокращенную информацию

Поиск в DSpace


Просмотр

Моя учетная запись