dc.contributor.author |
Дзюндзя, Оксана |
|
dc.contributor.author |
Петрова, Жанна |
|
dc.date.accessioned |
2020-04-09T11:56:07Z |
|
dc.date.available |
2020-04-09T11:56:07Z |
|
dc.date.issued |
2010 |
|
dc.identifier.citation |
Дзюндзя, О. В. Порошок із хурми - продукт функціонального призначення / О. В. Дзюндзя, Ж. О. Петрова // Обладнання та технології харчових виробництв. - 2010. - № 25. - С. 100-106. |
ru |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/2192 |
|
dc.description.abstract |
У статті розглянуто порошки харчові з хурми. Розглянуто проведені дослідження фізико-хімічних властивостей порошків і підтверджено доцільність їх виробництва. |
ru |
dc.publisher |
Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського |
ru |
dc.subject |
хурма, порошки з хурми, глюкоза, фруктоза, пектини, пектинові речовини |
ru |
dc.subject |
Кафедра інженерії харчового виробництва |
ru |
dc.title |
Порошок із хурми - продукт функціонального призначення |
ru |
dc.type |
Article |
ru |