00 DSpace/Manakin Repository

Порошок із хурми - продукт функціонального призначення

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Дзюндзя, Оксана
dc.contributor.author Петрова, Жанна
dc.date.accessioned 2020-04-09T11:56:07Z
dc.date.available 2020-04-09T11:56:07Z
dc.date.issued 2010
dc.identifier.citation Дзюндзя, О. В. Порошок із хурми - продукт функціонального призначення / О. В. Дзюндзя, Ж. О. Петрова // Обладнання та технології харчових виробництв. - 2010. - № 25. - С. 100-106. ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/2192
dc.description.abstract У статті розглянуто порошки харчові з хурми. Розглянуто проведені дослідження фізико-хімічних властивостей порошків і підтверджено доцільність їх виробництва. ru
dc.publisher Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського ru
dc.subject хурма, порошки з хурми, глюкоза, фруктоза, пектини, пектинові речовини ru
dc.subject Кафедра інженерії харчового виробництва ru
dc.title Порошок із хурми - продукт функціонального призначення ru
dc.type Article ru


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу