Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Дзюндзя, Оксана | |
dc.contributor.author | Петрова, Жанна | |
dc.date.accessioned | 2020-04-09T11:56:07Z | |
dc.date.available | 2020-04-09T11:56:07Z | |
dc.date.issued | 2010 | |
dc.identifier.citation | Дзюндзя, О. В. Порошок із хурми - продукт функціонального призначення / О. В. Дзюндзя, Ж. О. Петрова // Обладнання та технології харчових виробництв. - 2010. - № 25. - С. 100-106. | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/2192 | |
dc.description.abstract | У статті розглянуто порошки харчові з хурми. Розглянуто проведені дослідження фізико-хімічних властивостей порошків і підтверджено доцільність їх виробництва. | ru |
dc.publisher | Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського | ru |
dc.subject | хурма, порошки з хурми, глюкоза, фруктоза, пектини, пектинові речовини | ru |
dc.subject | Кафедра інженерії харчового виробництва | ru |
dc.title | Порошок із хурми - продукт функціонального призначення | ru |
dc.type | Article | ru |